|
Nu esti logat.
Conizatie...necesara?#1 2008-03-24 12:41:30
Conizatie...necesara?Buna fetelor! Offline #2 2008-03-24 13:17:49
Re: Conizatie...necesara?hmmm...ovule nu ti a dat? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-03-24 13:43:48
Re: Conizatie...necesara?Am facut o tura de Cervugid, adica 3 cutii la intervale, si colul arata bine pe total, inafara acestei portiuni. Offline #4 2008-03-24 14:06:04
Re: Conizatie...necesara?nu are dc sa ti fie teama...nu e f complicata...poti da o cautare caci mai sunt discutii pe aceste subiecte...si sunt sigura ca fetele care au mai trecut prin asta iti vor impartasi experientele lor... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-03-24 16:10:37
Re: Conizatie...necesara?danat, asa dupa ce povestesti tu, eu cred ca e vorba de o zona de ectopie care poate fi lasata si in pace(asa cum de altfel ai facut si pina acum)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-24 17:00:06
Re: Conizatie...necesara?ca fapt divers... eu am facut conizatia cu anestezie generala si nu am simtit nimic. efectele aiurea de dupa au fost doar cele cauzate de anestezie. sangerare am avut cam o luna, gen spotting, dar mai abundent, fara alte dureri. nu am avut voie contact sexual si efort fizic cel putin o luna. cam asta tin minte...dar au trecut 3 ani de atunci. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2008-03-24 17:38:41
Re: Conizatie...necesara?Multumesc, pina acum m-am lamurit cat de cat...sper sa fie ok totul. Offline #8 2008-03-24 19:25:15
Re: Conizatie...necesara?la ce doctora mergi? o sa se faca biopsia tesutului ca se se vada daca au aparut modificari VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-03-24 21:20:32
Re: Conizatie...necesara?Colposcopia mi-am facut-o (ca in fiecare an) la dr-itza Badea de la Micomi. Dansa mi-a dat si indicatia de rezectie sau conizatie. Mi-a spus ca tesutul va fi analizat. Offline #10 2008-03-25 12:17:57
Re: Conizatie...necesara?
Ce fel de detalii? ti se face o biopsie a tesutului recoltat.....sa vada daca exista modificari celulare si la ce nivel....rezultatul cam asa vine, in 10-14 zile...probabil depinde si de gradul lor de incarcare... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2008-04-02 16:40:20
Re: Conizatie...necesara?Buna din nou fetelor. AM revenit, am facut acum 2 zile conizatia, ma simt ok, in limitele posibile, mi-e cam greu sa stau pe scaund dar sper sa fie din ce in ce mai bine. Offline #12 2008-04-02 18:32:40
Re: Conizatie...necesara?depinde de laborator. poate dura pana la 2 saptamani. mami de minuni Offline #13 2008-04-02 22:02:41
Re: Conizatie...necesara?dureaza cam 2-3 saptamani. unde ti-ai dat in lucru proba prelevata? Offline #14 2008-04-03 08:35:43
Re: Conizatie...necesara?Eu am facut rezectie si la fel ca tine am avut emotii in privinta biopsiei.Tot ca tine am avut papa II inainte.Biopsia a iesit ffff buna, nu erau celule cancerigene, doar am avut prezenta koilocitelor, niste celule care confirma faptul ca am avut hpv.Acum dupa cateva luni am facut papanicolau din nou si mi=a iesit de categoria I.Asa ca mult curaj, nu are ce sa fie rau. Offline #15 2008-04-03 19:41:49
Re: Conizatie...necesara?Ana_misu ma bucur din suflet ca ti-a iesit pap-ul asa de bine! Offline #16 2008-04-04 15:09:44
Re: Conizatie...necesara?Tin minte ca mi-ai dat speranta atunci cand eram foarte speriata.Multumesc mult. Offline #17 2008-04-09 14:59:35
Re: Conizatie...necesara?Ana_misu multumesc si eu de incurajari...inca nu am rezultatul examenului histopatologic, au trecut 9 zile de la interventie si mai am de asteptat ceva, sunt ca pe ace...sper din tot sufletul sa fe de bine! Offline #18 2008-11-13 00:45:29
Re: Conizatie...necesara?cris te rog sterge acest mesaj...ti se va raspunde dincolo...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|