homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PROBLEME MENSTRUALE

#1 2008-11-13 10:40:22

angajata
Membru
Inregistrat: 2008-11-13

PROBLEME MENSTRUALE

am o fetita care face azi un an de zile.problema mea este ca nu mi-a venit ciclul de cand am nascut deloc,imi e foarte frica.am fost la dr ginecolog am facut si ecograf si mi-a spus sa iau utrogestan 10 pastile 2/zi si brochitin ca o sa-mi vina sigur si ca poate nu mi-a venit din cauza stresului si a supararilor ca fetita mea sa nascut cu o malformatie la inima.au trecut aproape doua luni de la tratament si inca nimic.nu ma doare absolut nimic,cateodata doar prin burta in timpului actului sexual.mentionez ca am nascut prin cezariana.ce se intampla cu mine ce tratament sa iau imi este frica pt ca eu as dori sa mai9 am un copil pe viitor si nu vreau sa patesc ceva.va rog un sfat cat de repede posibil am intrat in panica va dati seama ca eu am un an decand nu am avut ciclu?si nu alaptez de la sase luni.

#2 2008-11-13 10:47:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: PROBLEME MENSTRUALE

parerea mea e ca urogestantul nu a fost cea mai buna alegere si ar trebui incercat cu un alt tratament...oricum daca acesta nu a functionat medicul ar trebui sa se simta si sa l schimbe...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-11-13 11:57:08

angajata
Membru
Inregistrat: 2008-11-13

va rog mult puteti sa-mi raspundeti cu un tratament pt asta ,nu am nici o durere,nu m-am ingrasat va rog nu mai vreau la ginecolog

#4 2008-11-13 15:41:45

emmerich
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-27

pai cred ca fie ca vrei fie ca nu vrei trebuie mers la ginecolog...nu poti sa iei un tratament asa dupa ureche.....multa sanatate!!!!!!!!!la multi ani pt fetitza!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.