|
Nu esti logat.
Ingrijirea cainilor#1 2008-11-12 23:35:12
ingrijirea cainilorsper ca nu este deschis inca un topic de acest gen.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2008-11-13 01:23:37
Re: ingrijirea cainilorpai mai bn mergi la veterinar cu ea ...el stie cel mai bn ...sau intreaba la farmacie ...exista multe lucruri ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2008-11-13 16:19:10
Re: ingrijirea cainilormaryu, eu stiam ca de la oase si paine ii poate cadea parul. cumpara-i o perie speciala sau o manusa si periaza-l in fiecare zi.. si mare grija la limentatie. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #4 2008-11-13 20:06:51
Re: ingrijirea cainilor
crede ma ca la veterinar a fost o perioda app in fiecare zi...a fost un pic bolnava.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2008-11-13 20:30:25
Re: ingrijirea cainilorce rasa e, ce varsta are, unde locuieste ( apartament sau curte ) ce mancare ii dai? Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-13 20:35:27) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-13 20:33:28
Re: ingrijirea cainilornush ce rasa e,poata daca pun o poza iti dai seama...are un an si o luna,in apartament locuieste,are teresa la care acces tot timpul,plimbari face toata ziua.. Ultima oara a fost editat de maryu (2008-11-13 20:38:18) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2008-11-13 20:43:56
Re: ingrijirea cainilorda. nu ar fi rau sa pui o poza sa pot vedea tipul de blana. Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-13 20:47:26) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #8 2008-11-13 20:55:58
Re: ingrijirea cainiloro perie de acest tip am si eu..inseamna ca e buna sa o perii cu ea... Ultima oara a fost editat de maryu (2008-11-13 21:09:30) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2008-11-13 21:20:59
Re: ingrijirea cainilorlucia, esti medic veterinar? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #10 2008-11-13 21:23:37
Re: ingrijirea cainilorface matreata ca e spalata des si ii distrugi echilibrul pielii! si probabil nici nu foloseai un sampon bun. insa cel de oameni :f?rbannad: poate sa fie cel mai bun si scump sampon nu este bun pentru ea! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #11 2008-11-13 21:27:49
Re: ingrijirea cainiloraa si inca o problema.... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|