homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ueeeeeeee

#1 2008-11-03 17:27:21

catheryne
Full member
Inregistrat: 2008-08-27

ueeeeeeee

'ello fetele  kram

am si eu urmatoarea problemutza...
nu am acnee, nu am avut niciodata, dar inainte cu vreo saptamana sa-mi vina menstruatia imi apar aprox. 5 cosuri pe fata. Ele asa in sine nu sunt multe, de obicei se vindeca f. repede daaaaar imi raman urme la suprafata pielii si nu stiu din ce cauza. Urmele se vindeca greu, cred ca si dupa vreo 2 saptamani sunt vizibile. Fond de ten nu folosesc, in plus vreau sa rezolv problema nu sa o ascund.
Am zis ca o sa dau si o fuga la dermatolog, dar pana atunci ce-mi recomandati sa fac?  grater
Sunt bune produsele ptr. ingrijirea fetei de la Vichy si acel gel de la Nivea Visage?
angel

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#2 2008-11-03 17:32:09

emmerich
Sr. member

Re: ueeeeeeee

vichy sunt f bune...crema aia noua vichy norma derm..care trateaza imperfectiunile..face fatza extrem de faina..deci sigur daca ai folosi-o zilnic s-ar rezolva problema..zic eu..dar na..cel mai indicat ar fi sa mergi la dermatolog.el stie sigur ce e bun smile

#3 2008-11-03 17:33:21

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

era masca aia de la neutrogena..am avut odata o mostra si mi s-a parut foarte buna..
eu cand avem cosuri pe frunte, pe la 13-14 ani ma dadeam cu skinoren, recomandat de dermato.
dar tu le storci? sau le lasi in pace..sa treaca de la sine?
aaa, da.. si normadremu de la vichy e ok.. cat m-am dat mi-a placut, da m-am lasat de ea smile ca mi-e lene sa ma dau..
eu ma dadeam mai mult pentru ca facea tenul mat, nu lucea.. dar nu-mi placea sa ma machiez peste ea.. parca se strangea fondu de ten pe ea..si se facea ca faina cumva... parca era o masca, se formau pielite asa..de crema.
dar daca suporti asta, e buna smile

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-03 17:35:44)

hjarta

#4 2008-11-03 17:39:08

catheryne
Full member

ideea e ca nu am 13 14 ani lol si chiar nu m-ar deranja cosurile in sine cat urmele care raman. si eu am auzit despre vichy norma derm ca e buna, cred ca o sa incerc cu ea, dar parca nici sa bag mana in foc pentru ea nu pot...
loveable, daca zici ca asa e... de la vichy nu am avut sansa sa folosesc nimic in afara de deodorant (de care daca tot veni vorba nu am fost f incantata) - dar am zis ca na, hai sa incerc. totusi nu vreau sa simt ca-s data pe fata cu cine stie ce poleiala si sa se observe. as mai incerca gelul acela de la nivea, numa' sa aflu cum se numeste, ca nivea asta e de cand ii lumea si nimeni nu o murit de la ea  big_smile

ps - unele le las sa treaca de la sine, altele daca ma enerveaza le storc

Ultima oara a fost editat de catheryne (2008-11-03 17:42:12)

VIATA, s. O saramura spirituala care pastreaza trupul sa nu putrezeasca. Traim cu teama zilnica a pierderii ei, totusi cand e pierduta, nu i se simte lipsa.

#5 2008-11-03 17:41:35

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

le storci? sau le lasi sa treaca de la sine?

hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-11-03 17:48:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

offtopic catheryne..de ce nu ai mai trimis shushi-ul breloc? am tot asteptat hmm

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#7 2008-11-03 18:24:53

skumpi
Vizitator

e normal sa apara cosuri inainte/in tp/dupa menstra

#8 2008-11-14 17:52:59

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

nu e pb.un pic de fond de ten.eu nu prea am incredere in prod pt cosuri.
cand eram in liceu m-am dat cu clerasil sa am fata perfecta si imi aparusera de al el cateva.l-am lasat si de atunci n-am mai av pb.asa 1-2 tot inainte/dupa menstra dar de cand iau ac nu mai prea apar nici alea si kiar dak mai e unul dau cu un pic de fond de ten tongue

They can because they think they can.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.