homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce fel de anticonceptionale imi recomandati

#1 2008-11-13 17:15:49

elena2006
New member
Inregistrat: 2008-11-11

ce fel de anticonceptionale imi recomandati

buna as vrea sa incep sa folosesc anticonceptionale dar nu am idee de care...am 18 ani 59kg nu fumez si nu am mai luat anticonceptionale pana acum.as vrea niste sugestii va multumesc

#2 2008-11-13 17:21:58

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: ce fel de anticonceptionale imi recomandati

mergi la medicul de planning sa ti se recomande ac.
pe forum nimeni nu recomanda ac. medicul e cel mai indicat.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-11-13 21:08:50

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

elena2006 a scris:

buna as vrea sa incep sa folosesc anticonceptionale dar nu am idee de care...am 18 ani 59kg nu fumez si nu am mai luat anticonceptionale pana acum.as vrea niste sugestii va multumesc

Nu se recomanda anticonceptionale numai in functie de varsta si greutate, ci in urma unui set de intrebari, dar nu pe forum. Mergi la un cabiet de planning si de acolo vei primi informatiile necesare, iar daca esti eleva/studenta ti se dau si gratuite anticonceptionalele.In spitale, consultatiile sunt gratuite. Ai aici, pe forum, un topic cu cabinete din fiecare oras.

Iubesc si sunt iubita

#4 2008-11-14 13:05:55

SadAngel
New member
Inregistrat: 2008-11-11

Nu lua acc asa de capul tau, dupa niste simple recomandari de pe forum sau de la prieteni. Ce e bun pt altul, poate sa nu fie bun si pt tine. Cel mai corect ar fi sa mergi la un medic ginecolog, mult mai sigur decat la planning. Acesta iti va da sa faci un set de analize si o ecografie ca sa iti prescrie exact ceea ce ai tu nevoie. Numai niste simple intrebari fara investigatii nu sunt indeajuns. Nu iti face nici un control fizic, adica nu te pune sa te dezbraci sau asa. Pur si simplu faci analize si gata!  wink

Iubirea hjarta este cea mai frumoasa muzica music din partitura vietii. Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii lyssna ......

#5 2008-11-14 18:36:28

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

mergi la planning

They can because they think they can.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.