|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele NU ingrasa!!!-2#31 2007-03-19 09:54:02
Re: Anticonceptionalele NU ingrasa!!!pope, excesul de foliculina nu contraindica pastila contraceptiva. E de preferat sa mergi la planning dupa pastile. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2007-03-19 21:33:20
Re: Anticonceptionalele NU ingrasa!!!N-am avut hepatita niciodata. Cred k a fost teoretic, n-am facut nici un fel de analize. Dar mi-a interzis cam categoric, de-asta am insistat. multumesc frumos de raspuns doctoressa. All motivation is self-interest Offline #33 2007-03-20 11:30:41
Re: Anticonceptionalele NU ingrasa!!!deci nu e interzis, asadar, daca ai nevoie de contraceptie eficienta, pastila contraceptiva e o metoda la care ai acces fara probleme....un medic de planning e persoana la care iti recomand sa mergi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-03-23 10:47:22
Re: Anticonceptionalele NU ingrasa!!!Foarte bun site-ul! Offline #35 2007-03-23 10:49:00Re: Anticonceptionalele NU ingrasa!!!o saptamana incepand cu ziua cand ai luat anticonceptionalele trebuie folosit prezervativul sau abstinenta si dupa aceste 7 zile poti fac fara prezervativ fara nici o problema!de ce..nici eu nu am inteles prea mult sunt AICI, dar eu vreau ACOLO ![]() Offline #36 2007-03-23 10:51:24
Re: Anticonceptionalele NU ingrasa!!!pentru ca e nevoie de 7 pastile pentru a bloca ovulatia. daca insa le iei din prima zi, te protejeaza natura. Sunt incredibila, incoercibila, incognoscibila, incomparabila, irepetabila, irecuperabila si mai ales FENOMENALA! Vorbesc Braille, pot numara pana la infinit si inapoi si daca vreau sa sterg fisiere din calculator, le trimit direct in iad. Pentru ca tocmai am sters Cosul de reciclare... Offline #37 2007-03-23 10:56:31
Re: Anticonceptionalele NU ingrasa!!!merci mult de raspuns!:-* Offline |
|