homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Foarte important pt mine

#1 2008-11-15 13:25:26

ana-mariaa
New member
Inregistrat: 2008-11-15

foarte important pt mine

de vreo 3-4 sapt nu mai iau anticonceptionale, si atunci cand facem dragoste, eu cu prietenul meu , nu folosim nici o metoda de protectie...nu a ejaculat niciodata inauntrul vaginului meu de atunci,deci nu se poate ramane insarcinata asa ,nu?am inteles k in timpul actului sexul se mai pot scurge mici stropi din penisul lui, dar dintr-aia nu poti ramane insarcinata, nu?? sunt putin speriata k zilele astea trebuie sa imi vina ciclul si doar atunci o sa fiu linistita.

#2 2008-11-15 13:36:05

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: foarte important pt mine

ba se poate ana-mariaa, ganditi-va la alta metoda, coitul interupt NU ESTE O METODA CONTRACEPTIVA, are un risc semnificativ.
Si da, poti ramane si de la picurii aia de care vorbeai. Eu zic sa incepeti sa va protejati corect....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3 2008-11-15 18:34:26

ana-mariaa
New member

cat timp ar trebui sa-mi intarzie ciclul dak d 3-4 sapt nu mai iau anticonceptionale...dak era sa-mi vina dupa 28 zile d la ultima menstruatie, azi trebuia sa-mi vina, dar nu mi-a venit:(

#4 2008-11-15 19:00:21

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

daca ai avut ciclu neregulat inainte de a lua ac asa o sa fie si acum tot neregulat,cam asa se intampla iar privind coitul intrerupt eu una nu as risca niciodata...mai gandste-te,de ce ai intrerupt ac?

#5 2008-11-15 22:00:09

ana-mariaa
New member

in timp ce luam anticoncep aveam ciclu regulat,dar nici inainte sa le iau nu era prea neregulat...dar am inteles k dupa ce intrerupi anticoncep se poate sa ti se deregleze putin. am intrerupt pt k am si ceva probleme cu acneea si trebuie sa ma apuc de luat Diane 35...nu am nici un fel d boala, sunt sanatoasa tun, dar m-am gandit sa nu afecteze anticoncep Marvelon tratamentul pt acnee..sad in plus, am o prietena care nu mai ia anticoncep d 1 an si ceva, si foloseste mereu metoda coitului intrerupt, si nu a ramas insarcinata pana acum...

Ultima oara a fost editat de ana-mariaa (2008-11-15 22:01:34)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.