homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna am si eu o intrebare

#1 2008-11-15 12:02:45

BLondyna
New member
Inregistrat: 2008-11-15

Buna am si eu o intrebare

Sunt noua pe aici si sper sa ma ajutati.Acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu dar ne-am protejat folosind prezervativul.De atunci am niste scurgeri vaginale de culoare maro si e doar la jumatatea cm.ar putea fi vorba de o sarcina tinand cont ca ne-am protejat?Eu am mai avut o problema asemanatoare acum un an cand am avut scurgeri de genul asta 3 saptamani.am mers la doctorul de familie si mi-a spus ca e vorba de lipsa de calciu(sunt anemica).Dar pe atunci nu imi incepusem viata sexuala.Credeti ca ar putea fi vorba de anemie din nou?pentru ca sarcina sper sa nu fie.Va multumesc si sper sa imi rasp in nr cat mai mare

#2 2008-11-15 12:06:37

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: Buna am si eu o intrebare

BLondyna bine ai venit.

Sarcina iese din discutie , dat fiind faptul ca ai folosit prezervativul , care probabil nu s-a spart, sau nu ati avut probleme neplacute.
Ai incercat sa mergi la un ginecolog? sa vezi despre ce e vorba acolo? De unde provine sangerarea aia... ar trebui sa faci un control BLondyna , pot fi si alte cauze , si numai un medic ginecolog dupa un consult iti poate spune exact cauza acelei scurgeri. Eu zic sa nu amani , si sa mergi cat mai repede.
Multa sanatate! smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#3 2008-11-15 12:11:17

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

BLondyna acea sangerare apoate avea mai multe cauze. poate fi de la ovulatie, de la o eventuala infectie in zona, etc. Mergi cat mai repede la medic si vezi ce se intampla. Noi nu iti putem spune cu exactitate ce ai.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2008-11-15 12:22:35

BLondyna
New member
Inregistrat: 2008-11-15

Va multumesc mult pentru sfat.O sa merg la un ginecolog sa vad care sunt problemele.Sunt speriata pentru ca ma gandesc la o sarcina.Dar sper sa fie totul bine.Va multumesc inca o data

#5 2008-11-15 21:12:18

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

O scurgere asemanatoare menstrei(dar numai de 1-2 zile si in cantitati mici si de alta culoare,apare cam la 2 saptamani dupa ce a avut loc fecundarea(insa nu la toate fetele apare).Daca ai folosit mereu prezervativ in perioada fertila,nu ai de ce sa-ti faci griji. puss
Mergi la ginecolog,poate e vorba de anexita...

Ultima oara a fost editat de minatgv (2008-11-15 21:12:58)

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#6 2008-11-17 10:44:54

miru26
New member
Inregistrat: 2008-09-29

Draga forumule, as vrea sa stiu daca Fervexul interactioneaza cu anticonceptionalele? Doresc sa iau vreo trei zile cate trei fervexuri pe zi..si in plus iau si un hepato protector...liv 25..pot sa fac toate astea fara sa afecteze efectul logestului? Cu drag, ...

#7 2008-11-17 10:50:24

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

deloc..ia linistita si fervex si liv 52
sunt ok..esti ok

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.