|
Nu esti logat.
Buna am si eu o intrebare#1 2008-11-15 12:02:45
Buna am si eu o intrebareSunt noua pe aici si sper sa ma ajutati.Acum cateva zile am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu dar ne-am protejat folosind prezervativul.De atunci am niste scurgeri vaginale de culoare maro si e doar la jumatatea cm.ar putea fi vorba de o sarcina tinand cont ca ne-am protejat?Eu am mai avut o problema asemanatoare acum un an cand am avut scurgeri de genul asta 3 saptamani.am mers la doctorul de familie si mi-a spus ca e vorba de lipsa de calciu(sunt anemica).Dar pe atunci nu imi incepusem viata sexuala.Credeti ca ar putea fi vorba de anemie din nou?pentru ca sarcina sper sa nu fie.Va multumesc si sper sa imi rasp in nr cat mai mare Offline #2 2008-11-15 12:06:37
Re: Buna am si eu o intrebareBLondyna bine ai venit. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-11-15 12:11:17
Re: Buna am si eu o intrebareBLondyna acea sangerare apoate avea mai multe cauze. poate fi de la ovulatie, de la o eventuala infectie in zona, etc. Mergi cat mai repede la medic si vezi ce se intampla. Noi nu iti putem spune cu exactitate ce ai. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-11-15 12:22:35
Re: Buna am si eu o intrebareVa multumesc mult pentru sfat.O sa merg la un ginecolog sa vad care sunt problemele.Sunt speriata pentru ca ma gandesc la o sarcina.Dar sper sa fie totul bine.Va multumesc inca o data Offline #5 2008-11-15 21:12:18
Re: Buna am si eu o intrebareO scurgere asemanatoare menstrei(dar numai de 1-2 zile si in cantitati mici si de alta culoare,apare cam la 2 saptamani dupa ce a avut loc fecundarea(insa nu la toate fetele apare).Daca ai folosit mereu prezervativ in perioada fertila,nu ai de ce sa-ti faci griji. Ultima oara a fost editat de minatgv (2008-11-15 21:12:58) Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-17 10:44:54
Re: Buna am si eu o intrebareDraga forumule, as vrea sa stiu daca Fervexul interactioneaza cu anticonceptionalele? Doresc sa iau vreo trei zile cate trei fervexuri pe zi..si in plus iau si un hepato protector...liv 25..pot sa fac toate astea fara sa afecteze efectul logestului? Cu drag, ... Offline #7 2008-11-17 10:50:24
Re: Buna am si eu o intrebaredeloc..ia linistita si fervex si liv 52 Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|