|
Nu esti logat.
Interpretare pap#1 2008-11-17 17:04:10
interpretare papBuna Offline #2 2008-11-17 17:33:59
Re: interpretare papai o infectie cu coci care ar trebui sa o tratezi inainte de o eventuala sarcina...situatia nu e grava dar trebuie intervenit...asculta ti medicul fa colposcopia si apoi veti sti cum trebuie sa procedati mai incolo... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-17 17:46:09
Re: interpretare papMultumesc mult...oricum mi-am programat o colposcopie la Medicover peste 2 zile, inca una la dna doctor Popa de la clinica Micomi,am facut deja un alt test papanicolaou si o testare pt HPV...s-ar putea sa fiu deja insarcinata ...am aflat de problema ulterior... Offline #4 2008-11-17 17:54:23
Re: interpretare papam inteles...in principiu nu ar fi motive sa ti faci griji in legatura cu sarcina...dar medicul tau e cel mai in masura sa ti spuna ce si cum...sa ne ti la curent happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|