homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alergie sau probleme cu tiroida?

#1 2008-11-19 12:22:20

dennisa1983
New member
Inregistrat: 2008-10-08

alergie sau probleme cu tiroida?

Buna! As avea si eu nevoie de sfaturile voastre. De doua saptamani am o tuse f suparatoare, intai am crezut ca e alergica, apoi am constatat ca s-a transformat si in raceala, dar desi raceala a trecut nu am scapat de tuse. am fost azi la dr si mi-a zis ca a fost si o alergie , dar si o raceala atipica...cred ca nici dr nu stie prea bine...mi-a dat trimitere  la alergolog si........din nou antibiotic!!!!!!!!!!!!! zinnat!!!!
Incep sa ma  ingrijorez pentru ca am mai avut probelem si cred ca e treia oara cand iau antibiotic in 3 luni!!!! deja imi dau seama ca tre sa fac ceva..nu se mai ppoate asa...cred ca d-asta am si sistemul imunitar atat de slab. dar dr mea pare ca nu intelege..
Am citit pe forum despre cabinetul naturalia din buc..intrebarea mea ar fi daca voi credeti ca prin homeopatie se pot rezolva ca alergie si probleme cu glanda tiroida( imi cade parul f rau si cred ca din cauza asta..desi in ultimul timp e mai bine ,urmand tratament cu alopexy)... dar eu nu mai vreau pastile antibiotice!!! e homeopatie atat de buna?
De asemenea daca stie cineva un dr f bun homeopat in ploiesti sa imi dea vreun sfat.
Si daca stiti vreun remediu naturist pt tusea alergica...
Cam mult eintrebari, dar poate cine are rabdare sa citeasca isi va face timp cateva minute sa imi raspunda.
Multumesc!

#2 2008-11-19 16:44:30

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: alergie sau probleme cu tiroida?

Tind sa cred ca e doar o alergie...mergi la alergolog sa-ti faci niste teste si vei vedea ce-ti spune.
Parul iti poate cadea si pe stress sau din cauza unei demineralizari. Daca te ingrijorezi si crezi ca ai avea pb cu tiroida poti face urmatoare analize din sange la un laborator: T3, T4, TSH, anti-TPO, prolactina.
Daca iti ies ok isneamna ca n-ai nimic la toroida.
Homeopatia e buna...si rezolva pb de orgin alergic, trebuie doar sa nimeresti la un doctor bun...nu stiu ce sa-ti recomand pt ca nu sunt din ploiesti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.