|
Nu esti logat.
Postinor sau nu?#1 2008-11-19 21:51:07
postinor sau nu?am o problema,si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat,k eu sigur nu pot gandi lucid akum.am mai "colaborat"in trecut cva mai mult cu fetele de pe site,nsuh dak ati ramas aceleasi,mi-ati fost de mare ajutor oricum si as aprecia dak m-ati ajuta din nou. Offline #2 2008-11-19 22:48:43
Re: postinor sau nu?deci..am si eu o problema si v-as ruga sa ma sfatuiti cat mai multi:P..in primu rand..sunt tanara:|..prea tanara pt chestiile astea..am trecut prin multe..m-am indragostit..m-am grabit..si asa..siigur nu sunt singura:P...am luat postinor cam de 4-5 ori anu asta..-s..n-am avut ce face..era singura solutie..si inca dinainte sa iau nu mi-era prea bn reglat ciclu..as vrea sa stiu..pana acum nu au aparut alte complicatii inafara de dereglarea aproape de tot a ciclului:|...ce alte complicatii mai pot aparea?..si..v-as ruga sa-mi recomandati ceva anticonceptionale:-s Offline #3 2008-11-19 22:59:30
Re: postinor sau nu?andradadora deskideti pls alt subiect,k nici mie nu-mi raspunde nimeni,si as crapa de ciuda dak ti-ar raspunde tie in post-ul meu. Offline #4 2008-11-19 23:04:41
Re: postinor sau nu?
Eu zic sa iei postinor. Poate fi lichid preejaculator care de asemenea contine spermatozoizi.
Andra ailuat de prea multe ori postinor. Mergi la un medic de planning ca sa iti recomande anticonceptionale. Aici nu se prescriu medicamente, deci nici anticonceptionale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-11-19 23:18:33
Re: postinor sau nu?m-am gandit si eu la asta.da atata?era super mult.si eu nu cred.adika n-am deskoperit pana akuma k sunt una din acele putine kare ejaculeaza.adika nu ne dadeam seama de unde. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-19 23:20:13
Re: postinor sau nu?Eu ma refeream la lichidul preejaculator eliminat de barbat. Nu de tine. Ala contine spermatozoizi care pot fecunda ovulul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-11-19 23:22:07
Re: postinor sau nu?da...si eu tot de ala vb-eam...k nu avea cum sa fie atat de mult.stiu si eu k n-am de unde sa skot spermatozoizi dar luam in calcul si cealalta varianta.k likidul preejaculator nu stiu sa fie atat de mult... Offline #8 2008-11-19 23:25:37
Re: postinor sau nu?Lala, eu ti-am spus parerea mea. Decizia o iei tu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #10 2008-11-19 23:29:38
Re: postinor sau nu?Cu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|