homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor sau nu?

#1 2008-11-19 21:51:07

lala_3612
New member
Inregistrat: 2008-11-19

postinor sau nu?

am o problema,si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat,k eu sigur nu pot gandi lucid akum.am mai "colaborat"in trecut cva mai mult cu fetele de pe site,nsuh dak ati ramas aceleasi,mi-ati fost de mare ajutor oricum si as aprecia dak m-ati ajuta din nou.
am luat anticonceptionale novinette timp 2 ani, dupa care in urma unei despartiri le-am intrerupt, luna aceasta. intre timp ne-am impacat,si nah sexul a fost protejat doar de coitus intreruptus. ultima data insa,adika akum am obs o substanta asemanatoare likidului seminal,desi nu ne dam nici care seama de unde.el e sigur k nu a ejaculat,nu avea kand,de asemenea nici eu n-am simtit , si de obicei se simte.ma gandesc,ca si organismu meu face pe nebunu k nu mai are antibb si elimina te miri ce.   partea nasoala e k ziua ovulatiei o am in 23 si suntem in 19.dupa calcule,intra si ziua asta ka fiind zi fertila,ka traiesc spermatozoizii,etc.  pls help.ce fac iau postinor?nici n-as baga hormoni aiurea in mine. spermatozoid

#2 2008-11-19 22:48:43

andradadora
Membru

Re: postinor sau nu?

deci..am si eu o problema si v-as ruga sa ma sfatuiti cat mai multi:P..in primu rand..sunt tanara:|..prea tanara pt chestiile astea..am trecut prin multe..m-am indragostit..m-am grabit..si asa..siigur nu sunt singura:P...am luat postinor cam de 4-5 ori anu asta..sadsmile-s..n-am avut ce face..era singura solutie..si inca dinainte sa iau nu mi-era prea bn reglat ciclu..as vrea sa stiu..pana acum nu au aparut alte complicatii inafara de dereglarea aproape de tot a ciclului:|...ce alte complicatii mai pot aparea?..si..v-as ruga sa-mi recomandati ceva anticonceptionale:-s

#3 2008-11-19 22:59:30

lala_3612
New member

andradadora deskideti pls alt subiect,k nici mie nu-mi raspunde nimeni,si as crapa de ciuda dak ti-ar raspunde tie in post-ul meu.

#4 2008-11-19 23:04:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

lala_3612 a scris:

am o problema,si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat,k eu sigur nu pot gandi lucid akum.am mai "colaborat"in trecut cva mai mult cu fetele de pe site,nsuh dak ati ramas aceleasi,mi-ati fost de mare ajutor oricum si as aprecia dak m-ati ajuta din nou.
am luat anticonceptionale novinette timp 2 ani, dupa care in urma unei despartiri le-am intrerupt, luna aceasta. intre timp ne-am impacat,si nah sexul a fost protejat doar de coitus intreruptus. ultima data insa,adika akum am obs o substanta asemanatoare likidului seminal,desi nu ne dam nici care seama de unde.el e sigur k nu a ejaculat,nu avea kand,de asemenea nici eu n-am simtit , si de obicei se simte.ma gandesc,ca si organismu meu face pe nebunu k nu mai are antibb si elimina te miri ce.   partea nasoala e k ziua ovulatiei o am in 23 si suntem in 19.dupa calcule,intra si ziua asta ka fiind zi fertila,ka traiesc spermatozoizii,etc.  pls help.ce fac iau postinor?nici n-as baga hormoni aiurea in mine. spermatozoid

Eu zic sa iei postinor. Poate fi lichid preejaculator care de asemenea contine spermatozoizi.

andradadora a scris:

deci..am si eu o problema si v-as ruga sa ma sfatuiti cat mai multi:P..in primu rand..sunt tanara:|..prea tanara pt chestiile astea..am trecut prin multe..m-am indragostit..m-am grabit..si asa..siigur nu sunt singura:P...am luat postinor cam de 4-5 ori anu asta..sadsmile-s..n-am avut ce face..era singura solutie..si inca dinainte sa iau nu mi-era prea bn reglat ciclu..as vrea sa stiu..pana acum nu au aparut alte complicatii inafara de dereglarea aproape de tot a ciclului:|...ce alte complicatii mai pot aparea?..si..v-as ruga sa-mi recomandati ceva anticonceptionale:-s

Andra ailuat de prea multe ori postinor. Mergi la un medic de planning ca sa iti recomande anticonceptionale. Aici nu se prescriu medicamente, deci nici anticonceptionale.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-11-19 23:18:33

lala_3612
New member

m-am gandit si eu la asta.da atata?era super mult.si eu nu cred.adika n-am deskoperit pana akuma k sunt una din acele putine kare ejaculeaza.adika nu ne dadeam seama de unde.

Publicitate

loading...

#6 2008-11-19 23:20:13

andreea_andy2
Moderator

Eu ma refeream la lichidul preejaculator eliminat de barbat. Nu de tine. Ala contine spermatozoizi care pot fecunda ovulul.

#7 2008-11-19 23:22:07

lala_3612
New member

da...si eu tot de ala vb-eam...k nu avea cum sa fie atat de mult.stiu si eu k n-am de unde sa skot spermatozoizi smile dar luam in calcul si cealalta varianta.k likidul preejaculator nu stiu sa fie atat de mult...

#8 2008-11-19 23:25:37

andreea_andy2
Moderator

Lala, eu ti-am spus parerea mea. Decizia o iei tu.

Lichidul ala putea sa fie si de la tine, adica te-ai lubrifiat foarte mult. Insa asta nu elimina riscul unei sarcini. Mentin ce am scris mai sus.

#9 2008-11-19 23:28:04

lala_3612
New member

ok mc mult.

#10 2008-11-19 23:29:38

andreea_andy2
Moderator

Cu placere.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.