|
Nu esti logat.
Tri-regol#1 2008-07-09 07:17:59
Tri-regolBuna. Am inceput sa iau acu o luna Tri-regol si momentan is in pauza aceia de 7 zile. au trecut 4 zile si mie nu mia aparut menstruatia, mentionez ca is si racita la ovare, oare din cauza asta imi intarzie:(((...Ce sa fac?? Offline #2 2008-07-09 07:24:01
Re: Tri-regolasteapta menstra ea poate sa apara in oricare din cele 7 zile de pauza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-09 07:32:54
Re: Tri-regolIs foarte stresata din cauza asta...eu stiam ca in jur de 4 zile ar trebui sa imi vina si nu da semne:(...Sambata ar trebui sa reincep sa iau pastilele iar. In luna cand am inceput sa iau pastilele am avut si relatii sexuale dar protejate, Nu stiu ce sa fac:((. Nu imi ramane decat sa astept:( Offline #4 2008-07-09 07:33:48
Re: Tri-regolnu e obligatoriu sa iti vina in a4a zi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-07-10 13:34:25
Re: Tri-regolsi eu iau tri-regol de aproximativ 2 ani si mie imi vine cam in a 5 zi, desi poate sa nu fie o regula. Nu cred ca este o regula, dar depinde si de organism, mai stiu si alte persoane care iau acelasi tip si tot asa le vine in a 4-5 zi. Gravitation is not responsabile for people falling in love Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-10 13:35:13
Re: Tri-regolsau le vine tot in alta zi in fiecare luna Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-11-19 19:12:19
Re: Tri-regolam luat yasmin un an si la aproximativ 3 luni a aparut spotting de la ziua 15-16 pana la terminarea foliei . am fost la un consult ginecologic si am fost sfatuita sa incep de luna aceasta (vineri) tri-regol . care ar fi diferenta intre anticonceptionalele tri-fazice si cele mono ? exista riscul unor efecte adverse mai intense ? da , intr-adevar fiecare organism raspunde diferit , dar la yasmin nu am avut variatii ponderale , nu edeme , nu spm , doar spotting si senzatie de tensiune la nivelul sanilor dupe ziua 15 . ce parere aveti ? si daca vreau sa raman insarcinata cat timp voi necesita pauza la tri fazice ? dar la mono ? aproximativ .... Offline #8 2008-11-20 01:18:43
Re: Tri-regoldiferenta e in dozajulhormonal...trebuie sa ai grija sa nu incurci pilulele caci nu toate au aceeasi cantitate de hormoni...si cum ai zis si tu va depinde de organismul tau...in ceea ce priveste pauza inainte de sarcina nu e nevoie...dar daca vb de o administrare indelungata celmai probabil va dura umpic pana la sarcina... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|