homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Apendicita sau racita?

#1 2008-11-19 22:22:23

Sabina G
New member
De la: P-aici pe undeva. :)
Inregistrat: 2008-05-28

apendicita sau racita?

Nu stiu cum sa va zic.. ieri dupa-amiaza knd sa ajung la liceu m-a apucat o durere "adanca" in partea dreapta. Am crezut k e de la apendicita. Altii mi-au spus k e de la pancreas k am mancat prea multe dulciuri. Altii mi-au spus k am racit la ovare. Deci pur si simplu nu mai pot sa stau dreapta, knd apas in acel loc ma doare, si knd ma duc la toaleta fac putin si cu sange. sad Ce Doamne iarta-ma pot avea?

Va rog sa-mi raspunda cnv. sad

Ultima oara a fost editat de Sabina G (2008-11-19 22:33:02)

De asta pentru tine las sentiment:
Ca tu esti singurul meu medicament
Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma
Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. hjarta music

#2 2008-11-19 23:00:10

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: apendicita sau racita?

poate ai infectie urinara,oricum nimeni nu poate sa ti puna un diagnostic pe forum
sfatul meu e sa fugi cat mai repede la medic, sa nu cumva sa fie apendicele si din apenticita sa dai in peritonita..
te doare si piciorul drept?

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2008-11-19 23:06:24

Sabina G
New member

nup.. acum mi-am dat seama k ma doare partea laterala dreapta.. adica de la ovar in sus  si knd strang apoi il las ma doare.

Ms Deuzza :] asta inseamna k le am pe aman2? lol Oooo da....
App mama mi-a dat aspirina .. m-a ajutat cu ceva?

Ultima oara a fost editat de Sabina G (2008-11-19 23:08:19)

#4 2008-11-19 23:11:26

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

maryu a scris:

poate ai infectie urinara,oricum nimeni nu poate sa ti puna un diagnostic pe forum
sfatul meu e sa fugi cat mai repede la medic, sa nu cumva sa fie apendicele si din apenticita sa dai in peritonita..
te doare si piciorul drept?

de ce intrebi daca o doare piciorul drept?la apendicita nu e neaparat sa te doara si piciorul(sau poate te refereai ca are altceva) dar de ex eu nu am avut o mie de dureri ,am avut o durere si buna si am fost trimisa la operatie fara sa mai discut.deci e de mers la doctor mai ales daca ii curge si sange,pe mine ma sperie lucrurile astea ce tin de sange si nu e de glumit cu sanatatea ta

#5 2008-11-19 23:13:39

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

de obicei e o "regula",ca sa i spun asa, in chestia cu apendicul..cand este deja inflamat da dureri in piciorul drept...
oricum mergi la medic ca nu i de joaca..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#6 2008-11-19 23:14:02

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

cand strangi, adica atunci cand strangi piciorul si apoi il intinzi te doare? asta poate fi semn de apendicita. dar cum zic si fetele , mergi la medic, si repede. daca urinezi cu sange nu e bine de loc. ca nici cu infectia urinara nu ii de joaca (in caz ca asta este), mai ales daca urinezi cu sange. poate sa fie si nisip la rinichi.
alte simptome mai ai in timp sau dupa ce urinezi, gen usturimi, dureri in partea de jos a abdomenului, miros schimbat la urina?

Ultima oara a fost editat de calypso (2008-11-19 23:15:10)

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#7 2008-11-19 23:16:23

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

maryu a scris:

de obicei e o "regula",ca sa i spun asa, in chestia cu apendicul..cand este deja inflamat da dureri in piciorul drept...
oricum mergi la medic ca nu i de joaca..

uite ca pe mine m-a ocolit "regula " asta dar e bine de stiu ca si simptom ca nu e bine cu durerile astea

#8 2008-11-19 23:22:03

Sabina G
New member

calypso a scris:

cand strangi, adica atunci cand strangi piciorul si apoi il intinzi te doare? asta poate fi semn de apendicita. dar cum zic si fetele , mergi la medic, si repede. daca urinezi cu sange nu e bine de loc. ca nici cu infectia urinara nu ii de joaca (in caz ca asta este), mai ales daca urinezi cu sange. poate sa fie si nisip la rinichi.
alte simptome mai ai in timp sau dupa ce urinezi, gen usturimi, dureri in partea de jos a abdomenului, miros schimbat la urina?

poi ma doare knd il intind.. si cred k mirosul s-a schimbat... usturimi nu am. si am o senzatie de gadilatura jos la labia dreapta.. si simt asa cum trepideaza pe partea cu apendicele

Ultima oara a fost editat de Sabina G (2008-11-19 23:24:30)

#9 2008-11-19 23:23:07

Sabina G
New member

Deuzza a scris:

Oricum e  cu dus intors cu chestiile astea si n`o sa putem noi sa zicem exact, neaparat medicul trb sa te vada smile
De ex, eu aveam tot asa dureri in partea dreapta si pe picior, stateam cocosata de durere si aveam infectie urinara.. si mama cu aceleasi simptome avea anexita..  roll

si anexita este grava? =s

#10 2008-11-19 23:25:36

calypso
Full member

nu e grava, dar trebuie tratata. oricum ai vazut ca toate fetele te indruma spre medic. noi de aici nu putem sti ce ai tu. dam doar cu presupusul. si nici nu suntem medici.

#11 2008-11-19 23:27:46

Sabina G
New member

pai mersi mult de ajutor smile dak doctoressa ar fi si ar stii.. oricum ma duc la doctor.. mersi din nou *hugs*

#12 2008-11-19 23:32:01

calypso
Full member

cu placere. si iti zic eu ca si doctoressa te trimitea la medic.

#13 2008-11-20 09:41:02

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Sabina G a scris:

Nu stiu cum sa va zic.. ieri dupa-amiaza knd sa ajung la liceu m-a apucat o durere "adanca" in partea dreapta. Am crezut k e de la apendicita. Altii mi-au spus k e de la pancreas k am mancat prea multe dulciuri. Altii mi-au spus k am racit la ovare. Deci pur si simplu nu mai pot sa stau dreapta, knd apas in acel loc ma doare, si knd ma duc la toaleta fac putin si cu sange. sad Ce Doamne iarta-ma pot avea?

Va rog sa-mi raspunda cnv. sad

inflamarea apendicului poate da durere in piciorul drept, eu asa am patit
intr-o dimineata m-a apucat o amorteala inghinal dreapta care se lasa cu o durere pe picior
ajunsa la urgente, am facut control si analize de sange - leucocite 12.000-semn de infectie clara si trimisa urgent la operatie, seara m-am operat si mi-a scos apendicul inflamat
timp de juma de an inainte aveam scaune diareice si nu stiam de ce....
nu e de joaca cu asta, poti da in peritonita si se poate si muri din asta
urgent la dr. la o camera de garda, iti ia imediat sange si vezi care e situatia

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#14 2008-11-20 09:45:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Sabina, daca urinezi cu sange inseamna ca e infectie urinara, mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la analize

#15 2008-11-20 10:59:08

Sabina G
New member

ooo ce "iubesc" eu analizele... nu-i asa k e dragut? m-am trezit cu o raceala sanatoasa. smile Credeti k e chiar apendicita? ca in astea 2 zile ba m-a mai lasat, ba m-a apucat. Acum nici nu prea simt durerea, doar knd ma ridic parca ma trage in jos.. am luat si aspirina degeaba.. sad

#16 2008-11-20 19:03:24

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

nu inteleg de ce nu mergi la dr

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.