homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce alegeti dintre un baiat si best friend?

#1 2008-11-20 16:58:46

bebe17
New member
Inregistrat: 2008-01-30

ce alegeti dintre un baiat si best friend?

feteleor am si yo o intrebare pentru voi?..situatia sta in felul urmator...prietenei voastre ii place un baiat..si acesta se da la voi?(voi l-ati cunoscut pe tip exact in ziua in care se da la voi..de exemplu la un chef) ce faceti ?va cuplati cu el desi stiti k s-ar putea sa se supere prietena voastra si s-ar putea s-o pierdeti?astept un raspuns si sper sa nu vi se para prea copilaros...v-am pupat

Ultima oara a fost editat de bebe17 (2008-11-20 20:10:26)

#2 2008-11-20 17:00:36

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: ce alegeti dintre un baiat si best friend?

Daca constat ca merita baiatul si nu vrea asa doar o aventura as incerca, dc nu? pana la urma inimii nu-i poti comanda...

#3 2008-11-20 17:01:01

skumpi
Vizitator

acuma depinde cat de tare iti place si tie de el...dak esti in love si el de tine si hotarati sa formati un cuplu, prietena nu ar trb sa se supere .... dak o face inseamna k e prea egoista

#4 2008-11-20 17:01:21

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

as alege prietenia pt ca cine stie ce poate fi in capul unui baiat.pana la urma poti ramane fara niciunul din ei.

expect the worst , hope for the best!

#5 2008-11-20 17:02:23

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

depinde de baiat si de prietena...se spune ca barbatii vin si pleaca din viata ta, adevaratii prieteni sunt rari insa...
depinde cat de really best friend e prietena...si cat merita baiatul respectiv...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-11-20 17:04:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

l ora asta dintre iubi si prietenele mele, l as alege pe el...
in alta situatie nu stiu... mi s a intamplat sa aleg baiatul si n a fost tocmai bine, dar mi am dat seama atunci si ce fel de "prietena" aveam...
depinde cat de buna prietena iti e ea wink

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2008-11-20 18:15:07

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

cred ca as vorbi cu ea, si as incerca sa vad cat de mult ii palce de el. poate ca ar fi bine sa-i zic ca el a inceput sa-mi dea niste semne ceva....poate se prinde si fata tongue

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#8 2008-11-20 18:16:24

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

pai ...baieti gas pe toati drumurili ...dar prieteni nu ..asa k ...friend

..be the best ...fuck the rest smile))

#9 2008-11-20 18:19:31

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

n-ai de unde sa stii ca tipul nu ar putea fi iubirea vietii ei....si dc sa-ti scape? daca ai ocazia sa-l cunosti mai bine si altele? sa fim seriosi prietenie adevarat intre fete nu prea exista...si pana la urma n-ar avea dc sa se supere daca ea ar incerca sa-l cunoasca pe tip mai bine.
cel mai bine e sa nu faci imediat pasul...ci sa stai un timp sa-l cunosti sa vezi ce-i poate capul daca e pe gustul tau sau nu....daca te indragosteti si-ti palce da-i batai nu pierde timpul gandindu-te ca se suapra prietena ta...n-ai ce face aata timp cat voi 2 va placeti...asa hai sa ne gandim la restul lumii si sa lasam binele si fericirea noastra la o parte ca nu mai vb x cu tine...e absurd.

#10 2008-11-20 19:13:48

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

depinde de ei smile
si care sutn sentimentele .daca sunt lol

They can because they think they can.

#11 2008-11-20 19:38:01

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Andra123 a scris:

am fost pusa in aceasta situatie si am ales iubitul si nu regret deloc!

idem smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#12 2008-11-20 19:42:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

daca si el m-ar iubi... el. daca nu, prietena. oricum, daca treaba e serioasa, o prietena, oricat de buna, nu te implineste ca femeie...

daca ar fi cu adevarat cea mai bune prietena si tu cu el (generic) v-ati iubi, ea ar trebui sa faca loc....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#13 2008-11-20 20:08:33

bebe17
New member
Inregistrat: 2008-01-30

katami a scris:

daca si el m-ar iubi... el. daca nu, prietena. oricum, daca treaba e serioasa, o prietena, oricat de buna, nu te implineste ca femeie...

daca ar fi cu adevarat cea mai bune prietena si tu cu el (generic) v-ati iubi, ea ar trebui sa faca loc....

dar dak il sti pe tip abia de cateva zile..maxim o sapt?

#14 2008-11-20 20:22:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu personal nu m-as da la unul pe care il stiu de o sapt. dar aici vorbesc pt mine...

daca spui mai ales ca te-a agatat la un chef... eu una nu as intreprinde nimic pana nu m-as asigura de doua lucruri:
1. ca "agatamentul" mai e valabil si nu e doar ceva de moment, facut fie la betie, fie intr-o stare trecatoare. poate a doua zi el nu mai gandeste la fel, poate tine in mod real la prietena ta... si atunci nu doar ca o pierzi pe ea degeaba, ci si el iti va da, mai mult sau mai putin discret, cu flitul. si iesi cum se poate mai rau
2. ca el e chiar ce ti-ai dorit si nu a fost un entuziasm DE-AL TAU de moment. poate peste o sapt descoperi ca individul care te-a cucerit al prima vedere are un defect pe care nu-l suporti. sau n-are nimic, dar nu te "convinge" ca e "jumatatea ta". si din nou ratezi tot.

asaca in situatia asta eu cred ca, cel mult, mi-as arata "disponibilittea"... dar nimic mai mult. sa munceasca el daca (te) vrea. daca nu... nu merita, nu? smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.