|
Nu esti logat.
Augmentin si Laurina#1 2007-03-25 15:48:41
Augmentin si LaurinaStiu ca s-a discutat destul de mult despre Laurina. Am incercat sa citesc toate mesajele, dar inca nu m-am lamurit asupra problemei pe care o am eu.Am luat vreo 3 ani de zile (cu vreo 2 intreruperi) Logest, m-am ingrasat cam 10 kg si am mers la medic pentru a-mi recomanda altceva. Mi-a recomandat Laurina si mi-a spus ca este mult mai bun. Totodata, m-a sfatuit sa fac pauza o luna intre cele doua. Am insistat (daca tot m-am supus controlului pe care il detest sa imi faca toate testele de care este nevoie). Am facut testul Papanicolau care a iesit OK, dar mi-a descoperit o vaginita pentru care mi-a recomantat mie 10 zile de Augmentin si Cervugid iar sotului 10 zile de Augmentin. Ultima pastila de Augmentin am luat-o in aceeasi zi cu a doua (alba) de Laurina. Intrebarea mea este: cate zile trebuie sa ne mai protejam cu prezervativ? Am primit mai multe raspunsuri-o luna sau o saptamana? Multumesc anticipat. Offline #2 2007-03-25 15:54:26
Re: Augmentin si Laurinape toata durata tratamentului si inca 7 zile(adica 7 pastile inghitite) (daca e antibiotic medicamentul ala) Nobody home Offline #3 2007-03-25 16:24:20
Re: Augmentin si LaurinaDa. E antibiotic. Si cica foarte puternic. Multumesc. Deci pana in a zecea zi de Laurina (daca a doua zi inca am luat antibiotic). Offline #4 2007-03-26 10:55:58
Re: Augmentin si Laurinaexact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|