|
Nu esti logat.
Imi amortesc sanii#1 2008-11-20 23:43:34Imi amortesc saniiAm sanii foarte mari (cupa E) si e foarte incomod sa port tot timpul sutien, asa ca atunci cand stau acasa nu port sutien...partea proasta e ca atunci cand nu port, partea de jos a sanilor e amortita tot timpul, cand pun mana nu simt decat foarte putin, exact ca atunci cand iti amorteste o mana sau un picior de exemplu. Ce sa fac? sa port tot timpul sutien? e cazul sa ma gandesc la vreo prb medicala? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-11-21 09:25:22
Re: Imi amortesc saniiWild nu cred ca e vreo problema medicala. Ma gandesc mai degraba la faptul ca, nefiind sustinuti de sutien, datorita greutatii lor tesutul de jos amaorteste. Incearca sa porti macar o bustiera in casa. Vezi ce se intampla. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|