|
Nu esti logat.
Hormon luteinizant putin peste limita#1 2008-11-19 22:26:32
hormon luteinizant putin peste limitabuna, fetelor! am si eu o intrebare.mi-am facut niste analize hormonale, la recomandarea medicului.la rezultate a iesit LH 13,96, in conditiile in care valorile normale pt perioada in acre am facut analizele (ziua a 4 a ciclului menstrual) sunt intre 2,4 si 12,6. credeti ca am motive de ingrijorare/am citit undeva ca acest hormon in cantitati mari, combinat cu un altul, estradiol in cantitati mici, e o cauza a sterilitatii. la mine estradiolul zic eu ca e bun, 55,97, in conditiile in care valorile normale sunt intre 12,53 si 165,5.ce parere aveti?n-am rabdare pana merg iar la doctor cu rezultatele.eu vreau tare mult un bebe, am mai vb despre asta, si mi-e teama de infertilitatea asta. poate stiti voi ceva. Offline #2 2008-11-20 01:14:31
Re: hormon luteinizant putin peste limitai am lasat doctoressei linkul happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-20 15:26:26
Re: hormon luteinizant putin peste limitamultumesc!sper sa ma lamuriti voi, ca pana merg la medic ma apuca iar stresul. Offline #4 2008-11-20 18:49:13
Re: hormon luteinizant putin peste limita
sincer nu m-as ingrijora chiar asa...e doar foarte putin peste limita superioara...oricum, analizele astea le vei repeta, asa ar fi normal, iar interpretarea se va face in dinamica...dozarea de acum luata izolat nu ne spune mare lucru deci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-11-21 15:03:58
Re: hormon luteinizant putin peste limitamultumesc, doctoressa!mai am o intrebare.mi s-a spus la control ca e posibil sa am ceea ce se numeste hidrosalpinx, ceva lichid pe la o trompa, din cate am inteles.dar nu e sigur, pana nu mi se fac toate analizele.dar, daca ar fi, cum s-ar trata? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|