homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am gresit pastila! Ce fac?

#1 2008-11-21 16:16:41

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Am gresit pastila! Ce fac?

Buna ziua! ...Iau microgynon de cca. 2 ani (fara probleme),cu ciclu regulat si totul normal si in fiecare luna folia se termina simbata si a 8a zi(dupa cele 7 zile de pauza in care se instaleaza menstruatia) incep folia noua cu ziua de DUMINICA.                         Luna aceasta ,din greaseala,in loc sa incep folia cu pastila  D (DUMINICA ) ca deobicei am inceput cu pastila S (SIMBATA) in ziua de duminica. Ce fac acum? Calculat 7 zile cind termin folia cade tot duminica. Mai am 2 pastile,azi si miine!

#2 2008-11-21 16:20:58

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Am gresit pastila! Ce fac?

Microgynon sunt monofazice. Deci nu e nici o problema daca ai incurcat pastilele. Daca ai luat corect toate 21 de pastile, nu iti face probleme. Termina folia si asteapta menstra. Folia este marcata doar ca sa te ajute pe tine sa nu uitivreo pastila.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.