|
Nu esti logat.
Uter scos#1 2008-11-19 21:30:09
uter scosmama mea a tot avut probleme cu polipi pe uter.a fost operata acum 2 ani si anul asta i-au gasit iar polipi in uter.i-au zis ca cel mai bine e sa -l scoata de tot sa nu dea in ceva mai rau tot operandu-se asa.am o intrebare : ce consecinte poate avea?si in legatura cu sexu se schimba ceva ?tata o sa simta o gaura imensa sau care va fi diferenta? Offline #2 2008-11-19 22:36:36
Re: uter scosmama ta ar trebui sa se documenteze bine inainte de a face asta. mama mea a facut histerectomie si acum se simte ff rau...stari de greata...lesin...doctorii zic ca nu are nimic...ea e convinsa ca e de la operatie... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #3 2008-11-20 01:11:28
Re: uter scossi nu va simti tatal tau nicio gaura...stai linistita...nu ajunge penisul pana acolo dar anumite tratamente trebuiesc urmate daca nu ma insel... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-11-20 09:05:21
Re: uter scosmama nu vroia dar daca tot cresc polipii si tot trebuie operati asa a fost sfatuita de medic.e programata deja in decembrie.operatio are loc in madrid nu la noi.eu sper sa fie bine nu stiu ce sa o sfatuiesc dar daca asa au zis ei ca e mai bine poate asa e.sper sa nu fie mai rau dupa .una din surorile ei a avut cancer si ii este frica sa nu dea in asa ceva si oricum copii nu mai vrea .of mi-e tare frica pentru ea. Offline #5 2008-11-20 09:36:34
Re: uter scoscica atunci cand nu mai ai uter nu mai simti nimic la contactul sexual si se instaureaza menopauza timpurie si imbatranirea precoce There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-20 09:41:37
Re: uter scosintri in menopauza numai daca se scot si ovarele, daliana, dar se face tratament de substitutie hormonala, oricum Offline #7 2008-11-20 09:42:19
Re: uter scosda, asa e There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2008-11-21 18:24:10
Re: uter scosnu ii scot ovarele,doar uterul se scoate atat.asa i-a zis doctorul ca hormonal nu e nici o schimbare.deci cu sexu e nasol sa inteleg?dar de ce sa nu mai simta nimic? Offline #9 2008-11-21 18:38:19
Re: uter scose foarte ok cu sexul, nu are ce probleme sa aiba Offline #10 2008-11-21 18:53:24
Re: uter scosof sper sa fie asa mi-e tare mila de ea ca se tot gandeste si -si face griji.sper sa treaca cu bine de operatie si sa -i fie bine si dupa.ca ea mai mult la asta se gandeste. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|