homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurit

#1 2007-01-24 12:33:35

caliente
Membru
Inregistrat: 2007-01-24

Nelamurit

Acum o luna am facut sex cu prietena si s-a intamplat sa se rupa prezervativul. Am ejaculat in ea din pacate, si la maxim 3-4 ore a luat pastila de a doua zi.

Actul sexual a avut loc cu 2 sau 3 zile inainte de a incepe menstruatia si i-a venit cu intarziere de aproape 5 zile, asta stiu ca din cauza pastilelor.

Care este riscul de a ramane cu sarcina daca actul sexula de produce inainte de menstruatie?

Si acum de exemplu...Trebuia sa ii vina de vreo 4 zile menstruatia. Stiu ca poate fi de la pastile pentru ca ii deregleaza organismul.

In cazul asta...menstruatia isi poate schimba data sau va reveni la normal?

Daca intarzie mai mult de 7 zile va face un test...dar sunt cam ingrijorat.

Avand in vedere ca actul sexual s-a produs cu 2 zile inainte de menstruatia normala nu era fertila. Care sunt sansele si care sunt sfaturile dumneavoastra?

Sunt putin ingrijorat...!

Va multumesc!

#2 2007-01-24 13:06:20

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Nelamurit

riscul de a ramane insarcinata este 0; era oricum in perioada infertila.

Nobody home

#3 2007-01-24 13:11:50

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

caliente menstruatia nu va intarzia mai mult de 10 zile.si sansele sa fii ramas insarcinata dupa cum a spus si Nashira sunt 0 doarece perioada fertila se termina cu aproximativ 12 zile inainte de a incepe o noua menstruatie.ati mai luat si postinor desi nu era nevoie.

#4 2007-01-24 13:27:40

caliente
Membru

Efecte in urma postinorului precum greata sau dureri nu au fost.

Vreau sa precizez ca acum de curand cand trebuia sa ii vina in mod normal a fost si racita vreo 3 zile si raceala a prins si perioada.

Are vreo legatura raceala cu menstruatia?

Vreau sa elimin toate riscurile...

#5 2007-01-24 13:38:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

raceala poate modifica data de aparitie a menstruatiei, mai ales daca e o raceala serioasa. Daca de la contactul sexual urmat de Postinor nu a mai existat alt contact cu risc, in principiu nu ai de ce sa te gindesti la sarcina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-01-24 13:44:57

caliente
Membru

M-am protejat de fiecare data si nu mi-am dat seama cand s-a rupt atunci.
Am incercat sa ma documentez cat mai bine sa elimin orice risc si sa stiu ce fac.

Va multumesc de raspunsurile prompte!

#7 2007-01-24 14:15:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Asadar risc de sarcina nu e.
Cu placere

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-11-22 01:05:17

IceQ
New member
Inregistrat: 2008-10-24

am o problema..... akm vreo 3 sapt a inceput sa imi tot iasa un lichid mai lubrifiant asa din senin fara a ma excita ceva pana atunci sau a face sex in ziua respectiva. vad asta knd ma duc la toaleta si chilotii sunt putin patati din cauza acelei chestii si acea pata este solida. knd urinez ma ustura f putin inkt nu ma deranjeasa. o data am vazut ca iesea kte un punctuletz de sange la una dintre "buzele" penisului unde uneori am usturimi f mici. knd am mai avut un act sexual cu iubita de knd mi se intampal asta, aveam orgasm destul de repede. ce poate fi ? sper ca nu este o boala cu transmitere sexuala.... si imi cer scuze dak suna putin cam ciudat tot ce am spus pana akm

#9 2008-11-22 01:08:48

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

mie imi suna a infectie..nu pot sa-mi dau cu parerea...trebuie viziztat un medic...

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.