homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Folder lock

#1 2008-11-22 16:13:10

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

folder lock

buna fetele!am si eu o problema.Eu folosesc intr-un folder al meu programul acesta.si nu am avut niciodata in 2 ani probleme cu el.acum o saptamana am formatat calculatorul.si cand am vrut sa intru in acest folder am avut surpriza sa vad ca nu mai am acea aplicatie unde trebuia sa scriu parola ca sa intru.In 2 ani am tot formatat calaculatorul si nu am avut probleme,acum nu stiu ce are.Fisierele le am sigur acolo,pt ca daca dau la proprietati imi arata ca am 200 si cva de fisiere.nu stiu ce sa ii fac...se pricepe careva?Sper ca ati inteles ce am vrut sa va explic big_smile

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#2 2008-11-22 16:40:33

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

Re: folder lock

da am inteles...problema e ca de la formatare s-ar putea sa ti se fi ascuns fisierele...adica sa fie undeva pe la hidden files...daca la proprietati arata ca ai 200 de fisiere dar nu ti le afiseaza sunt ascunse. cred eu...

#3 2008-11-22 16:51:12

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

intra in my computer-tools-folder options-view-si acolo bifezi la hiden files and folders "show hiden folders and files

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#4 2008-11-22 16:56:47

AdA_Ad9
Hero member

am incercat asta si nu am gasit nimic sad

Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2008-11-22 16:57:07)

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#5 2008-11-22 20:26:25

AdA_Ad9
Hero member

am cautat pe google sa vad daca a ami avut cineva problema mea si am gasit pe cineva cu aceasi problema.uite ce i s-a raspuns

yes it can be unlocked. just see the contents of ur D drive in cmd prompt and checjk the current names of ur those locked folders.
u will finf the names in special symbols . Just note those symbols and then use Alt+ 250 onwards to check by hit n trial what symbol matches . then when U find all the symbols , use "cd" to move to that folder or rename it to ur desired name. I have cracked Folder lock many times in my college computers and some friends computers . it always work. best of luck.

imi explica si mie cineva ce zice acolo?ca nu inteleg big_smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.