homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting-ul prelungit si schimbarea pilulelor

#1 2008-11-22 15:32:51

raiamica
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-22

Spotting-ul prelungit si schimbarea pilulelor

buna ziua tuturor.
Sunt noua pe aici, si m-am inregistrat tocmai pentru ca am o mare problema astazi, si nu stiu unde sa cer un sfat.
treaba sta cam asa:
in septembrie am inceput sa iau Yasmine (la recomandarea medicului). dupa terminarea celui de-al doilea blister am avut o mentruatie ce semana mai mult a spotting, decat a menstra. cu toate astea am facut pauza de 7 zile am continuat. in ziua a 11-a a celui de-al treilea blister am inceput sa am un spotting. nu m-am alarmat. stiam ca se mai poate intampla. doar ca acest spotting s-a prelungit si continua si astazi, cand ar trebui sa iau cea de-a 21 pilula.
mi-am sunat medicul si mi-a recomandat sa schimb cu Logest, insa, din lipsa de timp a uitat sa imi dea si detaliile. azi am fost la farmacie si mi-am cumparat Logest. pe prospectul sau scrie ca atunci cand trec de la alt contraceptiv oral la Logest, sa astept prima zi de menstruatie si sa incep folia.
Asta aminteles si eu, dar tinand cont ca ultima mentruatie a fost ca un spotting, iar acum am un spotting ce nu se opreste, de unde fac eu diferenta intre spotting-ul real si o eventuala mentruatie redusa?
ce sa fac?
cand sa iau Logest? sa incep de maine fara a face pauza? sa astept 7 zile?
va rog mult, ajutati-ma. este week-end si nu am unde sa intreb, iar de medicul meu nu prea am cum sa dau in week-end  grater  grater  grater  dumbom  kapitulation

#2 2008-11-22 15:59:30

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Spotting-ul prelungit si schimbarea pilulelor

Eu as face asa cum scrie in prospect, dar mai asteapta sfaturi si de alte fete smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2008-11-22 16:05:18

raiamica
New member

blueeyes a scris:

Eu as face asa cum scrie in prospect, dar mai asteapta sfaturi si de alte fete smile

eu as face cum scrie in prospect, dar daca iar am mentruatie redusa si nu fac diferenta?? stiu  ca suna prosteste, dar mentruatia trecuta a fost exact ca un spotting.
sunt stresata la maxim de problema aceasta.  grater  grater  :f?rv?nad:  bang  bang

#4 2008-11-22 17:52:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

raiamica a scris:

buna ziua tuturor.
Sunt noua pe aici, si m-am inregistrat tocmai pentru ca am o mare problema astazi, si nu stiu unde sa cer un sfat.
treaba sta cam asa:
in septembrie am inceput sa iau Yasmine (la recomandarea medicului). dupa terminarea celui de-al doilea blister am avut o mentruatie ce semana mai mult a spotting, decat a menstra. cu toate astea am facut pauza de 7 zile am continuat. in ziua a 11-a a celui de-al treilea blister am inceput sa am un spotting. nu m-am alarmat. stiam ca se mai poate intampla. doar ca acest spotting s-a prelungit si continua si astazi, cand ar trebui sa iau cea de-a 21 pilula.
mi-am sunat medicul si mi-a recomandat sa schimb cu Logest, insa, din lipsa de timp a uitat sa imi dea si detaliile. azi am fost la farmacie si mi-am cumparat Logest. pe prospectul sau scrie ca atunci cand trec de la alt contraceptiv oral la Logest, sa astept prima zi de menstruatie si sa incep folia.
Asta aminteles si eu, dar tinand cont ca ultima mentruatie a fost ca un spotting, iar acum am un spotting ce nu se opreste, de unde fac eu diferenta intre spotting-ul real si o eventuala mentruatie redusa?
ce sa fac?
cand sa iau Logest? sa incep de maine fara a face pauza? sa astept 7 zile?
va rog mult, ajutati-ma. este week-end si nu am unde sa intreb, iar de medicul meu nu prea am cum sa dau in week-end  grater  grater  grater  dumbom  kapitulation

termini folia si dupa pauza de 7 zile (in a 8 a zi) incepi cu folia de logest...bafta smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-11-22 17:52:38

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

raiamica, incepe folia de logest dupa cele 7 zile de pauza. adica in a 8- zi, cand se incepe in mod normal folia.

Publicitate

loading...

#6 2008-11-23 23:53:26

raiamica
New member

va multumesc tuturor. mi-ati fost de foarte mare ajutor. puss puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.