|
Nu esti logat.
Sarcina oprita din evolutie#1 2008-11-22 22:31:35
sarcina oprita din evolutiece ziceti voi ce am patit? am mers la doctor pt. un control nu ma simteam bine ma durea burta ciclul aveam normal mia facut ecograf si control gine. mia zis ca am o infectie urinara mia dat zanocin 7 zile dupa care mam dus iar si a zis pai tu esti insarcinata ai aptoxim.10saptamani,mam bucurat dar pt. putin timp deoarece in urmatoarea saptamana am mers la alt medic si mia zis ca intradevar sant insarcinata dar sarcina e oprita din evolutie de vreo 2 saptamani.sa fie din cauza zanocinului oare? la 10saptamami sa nu vada sarcina sau sa prea bucurat cand a vazut euro eu nu mai inteleg asemenea doctori mie scarba de ei. Offline #2 2008-11-23 10:43:55
Re: sarcina oprita din evolutieImi pare rau ptr ce ti s-a intamplat doruta.....astia nu se pot numi doctori. E clar ca la 10 saptamani se vede o sarcina.... Offline #3 2008-11-23 12:14:23
Re: sarcina oprita din evolutie
nu stiu cum si-a dat seama dr ala ca tu ai avea infectie urinara, fara sa te trimita la urocultura....pe de alta parte, ti-a facut echograf si nu a vazut ca esti gravida....este incredibil...ala nu e dr! Offline #4 2008-11-23 16:14:44
Re: sarcina oprita din evolutiesincer nu cred ca e de vina zanocinul...nu si-a avut insa rostul si sigur era de evitat in sarcina...nu am cuvinte... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-11-24 00:58:48
Re: sarcina oprita din evolutiemersi dragutelor pt. raspunsuri cu voi ma mai alint dar vreau sa va intreb dupa cat timp sa mai incerc sa raman insarcinata pt. ca am auzit mai multe variante vreau si parerea voastra,am 35 ani si nu am copii si imi doresc din tot sufletul Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-24 07:06:34
Re: sarcina oprita din evolutiedoruta, ai fost acum la un dr care sa iti spuna daca totul e ok, dupa avort, daca s-a eliminat tot ce trebuia sa se elimine? ti-a fost prescris un tratament impotriva infectiilor si a pierderii mari de singe? Offline #7 2008-11-24 09:43:31
Re: sarcina oprita din evolutieeu am avut o sarcina oprita in evolutie, s-a vazut de la 5 saptamani, dar nu s-a mai dezvoltat si am fost chiuretata la 8 saptamani, dar se manifesta cu frisoane, adica am simtit ca ceva nu era in regula de la bun inceput Ultima oara a fost editat de daliana (2008-11-24 09:45:24) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #8 2008-11-24 12:04:49
Re: sarcina oprita din evolutienu am fost inca parca mie frica de ei ma chiuretat acum 3 saptamani nu mia dat nici un tratament nu am avut scurgeri mari de sange nici frisoane Offline #9 2008-11-24 12:13:10
Re: sarcina oprita din evolutietrebuie sa mergi neaparat din nou la dr, ca sa vezi ca totul e ok. daca ti-e asa de groaza de dr la care ai fost, gaseste-ti un altul. de unde esti? poate iti putem recomanda pe cineva. Offline #10 2008-11-24 12:19:33
Re: sarcina oprita din evolutiedin sighetul marmatiei si am fost la baia mare la medicul ala grozav Offline #11 2008-11-24 12:22:46
Re: sarcina oprita din evolutievreeau sa spun ca inca nu am avut nici contact sexual dupa avort pt. ca mie frica medicul nu mia zis absolut nimic ce sa fac cum sa fac Offline #12 2008-11-24 12:24:32
Re: sarcina oprita din evolutieDoruta, editeaza ultimele mesaje ca o sa iei warn Offline #13 2008-11-24 12:44:01
Re: sarcina oprita din evolutiedoruta, uite aici un topic cu doctori ginecologi recomandati de fetele de pe forum, poate gasesti pe cineva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|