|
Nu esti logat.
Pt Doctoressa.....Urgent#1 2008-11-24 07:53:39
Pt Doctoressa.....UrgentBuna.Pare absurd ce intreb dar am avut contact sexual acum 4 luni, cm mia venit normal in fiecare luna doar ca in ultima luna mi s-a umflat burta enorm, am senzatii de voma, urinez mai des ca de obicei si din cauza ca stiu ca e posibil sa ai ciclu peste sarcina nu-mi iese din minte gandul ca as putea sa fiu insarcinata. am facut si 2 teste barza si sure check, ambele negative. e posibil sa fii insarcinata in 4 luni si testele sa iasa negative? VA ROG AJUTATI-MA. ...poate am imaginatia prea bogata....n-as vrea sa fiu eu exceptia careia ii vine si ciclu si ii ies si testele gresite si eu as fii insarcinata . Simt ca innebunesc , cu baiatul respectiv eu nu mai sunt si ma gandesc non stop la ac problema iar curaj sa merg la un consult nam. Sau daca n-as fii insarcinata din ce cauza as putea avea burta ca o vitoare mamica, e umflata la maxim. Simt ca innebunesc gandindu-ma mereu la asta nu mai rezist Offline #2 2008-11-24 08:41:40
Re: Pt Doctoressa.....Urgenthai ma..ca nu merge asa Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-11-24 08:41:45
Re: Pt Doctoressa.....Urgentpentru linistea ta sufleteasca du-te totusi la un medic ginecolog insa eu sunt de parere ca nu ai cum sa fi insarcinata. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #4 2008-11-24 10:04:18
Re: Pt Doctoressa.....Urgentai o infectie ceva, doamne fereste de o extrauterina............, cum zicea si baciu, mergi la ginecolog neaparat There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-11-24 13:04:40
Re: Pt Doctoressa.....Urgent
si parerea me ae sa consulti un ginecolog, e cel mai in masura sa dea un verdict .La eco se poate vedea daca este sau nu sarcina extraunterina sau normala ,poate fi un chist ceva care se poate mari .este doar un sfat Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|