|
Nu esti logat.
Remediu durere post-avort. Doctoressa, pls help!#1 2008-11-23 19:24:13
Remediu durere post-avort. Doctoressa, pls help!Buna. Scriu pentru prima pe acest forum, desi va urmaresc de cateva luni... Si mi-am ales un moment "minunat" pentru o prima postare Ultima oara a fost editat de mignonette (2008-11-23 19:27:30) Offline #2 2008-11-23 20:19:57
Re: Remediu durere post-avort. Doctoressa, pls help!hey! acum 3sapt am apelat si eu la aceeasi procedura ca tine...de regula am dureri mari la menstruatie asa ca chiuretajul a fost exact cum ma astepta...f f dureros. nici nu mi-am revenit la fel de repede ca alte fete,nush dak te ajuta cumva,insa mie doctorul mi-a dat supozitoare diclofenac si antibiotice zanocin.pe prospectul supozitoarelor scrie clar ca sunt folosite des in interventii chirurgicale ginecologice...rau nu cred ca iti pot face,eu am luat supozitoare timp de 9zile si antibiotice timp de 7. din fiecare cate unul pe zi. am observat ca toata lumea folosea indometacin,dar m-au ajutat mult sa-mi revin si sa scap de durerile la abdomenul inf. poate te ajuta si pe tine. succes. si sa nu uiti sa mergi peste 2sapt la control si neaparat la ecografie dupa control,asta dak medicul tau considera ca e ok atunci... Offline #3 2008-11-24 00:55:03
Re: Remediu durere post-avort. Doctoressa, pls help!mignonette daca ai supozitoare poti pune linistita...daca nu sunt ok si pastilele indometacin sau no-spa...si maine mergi la medic...te asteptam cu vesti si ti tinem pumnii... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-11-24 15:30:10
Re: Remediu durere post-avort. Doctoressa, pls help!A fost serioasa treaba, asa cum ma temeam Am ajuns aseara la Sp Panait Sarbu (fosta maternitate Giulesti) si m-au chiuretat (din nou!) de urgenta acolo Offline #5 2008-11-24 19:01:42
Re: Remediu durere post-avort. Doctoressa, pls help!Doamne ajuta ca nu a fost mai rau...multa sanatate si bine ai venit printre noi happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|