|
Nu esti logat.
PRAZOLEX SI KARISSA#1 2008-11-15 10:12:03
PRAZOLEX SI KARISSAde 9 zile iau karissa...Dar am omis ceva important...iau prazolex....Intrerup...dar am avut 2 contacte neprotejate....Exista riscul sa raman insarcinata....?Sunt speriata...Casatorita de 10 ani,si niciun chiuretaj...si nici nu vreau.... Offline #2 2008-11-15 10:20:21
Re: PRAZOLEX SI KARISSAAdelina din ce stiu eu, antidepresivele interactioneaza cu anticonceptionalele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-11-15 10:33:54
Re: PRAZOLEX SI KARISSAdoamne?!cum pot fi sigura?Cred ca iau un test...de sarcina...dar daca ma ajuta D-zeu...si nu este...Intrerup prazolex...dar va trebui sa ma protejez si suplimentar ...inca 7 zile?sUNT PANICATA...DE-ADEVARATELEA... Offline #4 2008-11-15 10:38:43
Re: PRAZOLEX SI KARISSAiti multumesc...eu nu stiu cum sa iau legatura cu "doctoreasa"... Offline #5 2008-11-15 10:41:48
Re: PRAZOLEX SI KARISSAAdelina eu inteleg ca esti panicata insa regulile forumului trebuiesc respectate. Ai ban o zi pentru ca nu ai editat si este al doilea avertisment in nici 24 de ore. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-15 22:27:49
Re: PRAZOLEX SI KARISSA
da, trebuie protectie suplimentara... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-11-20 19:11:50
Re: PRAZOLEX SI KARISSAtestul de sange pentru sarcina..BHG..are eficienta...la 6 zile dupa contactul neprotejat?am intrerupt prazolex...am luat si postinor(pt contactul din ziua a 8-ta)...sper sa fie bine in final...caci ...a fost o intreaga perioada de stres...v-am zis...ca am constatat ca in ziua a 8-ta...am intors folia...si am luat si pulula gresit?ufff...ce nu am patimit in 10 ani...si a fost totul ok...acum.... Offline #8 2008-11-20 19:12:46
Re: PRAZOLEX SI KARISSAscuze..."pilula".... Offline #9 2008-11-20 20:53:16
Re: PRAZOLEX SI KARISSAalprazolamul este anxiolitic, nu antidepresiv, mai mult trebuie administrat cu prudenta persoanelor cu depresie. pe de alta parte, eu iau xanax de aproape un an iar doctora mi-a spus ca e ok sa iau si anticonceptionale. sincer, nu stiu daca le scade eficienta insa am inteles ca poate creste, putin concentratia plasmatica a alprazolamului: I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #10 2008-11-20 21:31:14
Re: PRAZOLEX SI KARISSAva multumesc mult....din pl....sunt si eu...m-ati linistit...dar am luat si postinor...iar astazi am facut si analiza de sange pt sarcina...cred ca o sa merg la medicul ginecolog...sa vb...am intrerup prazolex...dar am o stare fff rea ...ziua...cred ca un sfert mi-ar prinde bine.... Offline #11 2008-11-20 22:18:11
Re: PRAZOLEX SI KARISSAadelina, cine ti-a dat prazolexul? ce doctor ti l-a recomandat? si pentru ce diagnostic? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #12 2008-11-20 23:11:55
Re: PRAZOLEX SI KARISSAam slabit f mult...am o stare de oboseala si de rau generalizata...am facut analize...cele uzuale...calciu...etc...hepatita,tiroida....totul a iesit ok...doar... trigliceridele mai mici decat normal...iar proteinele mai mari decat normal...iau un complex de vitamine,complex de b,iar o pastila de praxolex seara... Ultima oara a fost editat de adelina_oana (2008-11-20 23:15:07) Offline #13 2008-11-21 13:49:25
Re: PRAZOLEX SI KARISSA te intrebam pentru ca eram curioasa care e doctorul care ti-a recomandat anxiolitic pe stare de depresie. si pentru ca stiu cat de buni sunt "psihiatrii" de aici si poate te puteam ajuta. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #14 2008-11-21 14:20:25
Re: PRAZOLEX SI KARISSADa' de unde ideea ca ar fi depresiva? Poate dr. s-a gandit la tulburare anxios-depresiva. Ultima oara a fost editat de ET (2008-11-21 14:20:38) Offline #15 2008-11-21 14:35:45
Re: PRAZOLEX SI KARISSAoffff, era ceva cu s sau x. nu mai tin minte exact... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #16 2008-11-21 14:39:59
Re: PRAZOLEX SI KARISSASeroxat, Zyprexa? Offline #17 2008-11-21 15:04:10
Re: PRAZOLEX SI KARISSAnuuu! e o porcarie care e afisat pe peretii de prin spitale! era tot un anxiolitic dar nu din categoria benza....cum se cheama astea!. in orice caz stiu ca nu trebuia combinat cu benza.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #18 2008-11-25 21:21:51
Re: PRAZOLEX SI KARISSAeu am cam intrat intr-o perioada de probe cu Ac,am luat yasmin un timp si la inceput a fost bine dar dupa aia nu,acum am luat 1luna marvelon si a fost si mai aiurea ca m-a durut ficatul si mancam in prostie.acum tb sa incep sa iau karissa sa vad daca imi sunt bune.acum daca imi puteti spune cam ce diferenta este intre aceste 3 AC,am citit pe net ceva de concentratia fiecareia dar nu prea inteleg.sper sa nu iau 1luna karissa si sa trebuiasca dupa aia sa le schimb .imi puteti spune??sper ca nu sunt off topic,daca da sterg aici Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #19 2008-11-25 22:19:21
Re: PRAZOLEX SI KARISSAYasmin: drospirenon 3 mg + EE 30 micrograme; Marvelon: desogestrel 150 micrograme + EE 30 micrograme; Karissa: estodene 75 micrograme + EE 20 micrograme...acestea sunt diferentele de compozitite...dar nu avem cum sti daca karissa vor fi bune pt tine... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|