homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Perioada de pauza-2

#20 2008-11-25 22:03:22

whispers
New member
Inregistrat: 2008-08-09

Re: perioada de pauza

pai m-am protejat 5 zile dupa omiterea pastilei..si din a 6a zi am intrat in pauza dintre folii..ar trebui protectie suplimentara si acum cand incep folia noua?

..be crazy..be stupid..be wild..be silly..because life is too short to be cool..

#21 2008-11-25 22:11:25

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

da fiindac trebuie 7 pastile consecutive..plus acuma cat esti in pazua..sorry dar asa se aplica
deci cand incepi acu folia primele 7 pastile
data viit acnd mai aptesti asa si ai ami putin de 7 pana la pauza..ia restul de pana la 7 de pe o folie de rezerva si apoi faci pauza

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#22 2008-11-25 22:24:30

whispers
New member
Inregistrat: 2008-08-09

ok, ms..n-o sa mai uit de-acum nici o pastila lol

da' tot vreau sa inteleg o chestie: daca nu mai e vorba de perioada fertila, atunci ce se intampla la un contact ca in cazul meu de exemplu, la prima sau la a 2a pastila din folia noua? intreb de curioasa, pentru ca n-am priceput pana acum..da, ok, se poate ca fata sa ramana insarcinata, dar cum? imediat dupa menstruatie apare noul ovul? sper ca am cat de cat logica smile

Ultima oara a fost editat de whispers (2008-11-25 22:28:10)

..be crazy..be stupid..be wild..be silly..because life is too short to be cool..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.