homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tot la subiectul ciclu peste sarcina si intarziere

#1 2008-04-30 23:23:59

crrysa
Membru
Inregistrat: 2008-04-30

tot la subiectul ciclu peste sarcina si intarziere

Buna. Am si eu o problema, vad eu cam comuna un pic. Ultima oara cand am avut contact sexual a fost acum vreo 2 luni jumate (sotul plecat), de atunci mi-a venit ciclul la timp de 2 ori, mentionez ca imi vine regulat de obicei. De data asta mi-a intarziat deja cateva zile si in plus nici nu da semne ca ar vrea sa apara, adica de obicei cu o saptamana inainte ma dor sanii si inca ceva simptome uzuale. De protejat nu ma mai protejez de mai mult de un an deoarce ne-am dori si un copil. Am facut si un test pt ca am tot auzit ca e posibil sa imi vina ciclul peste sarcina, dar a iesit negativ. Ce se poate sa am?

#2 2008-04-30 23:41:16

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: tot la subiectul ciclu peste sarcina si intarziere

testul se face la 3 saptamani de la contact sau 1 saptamana de intarziere a menstruatiei. daca l-ai facut asa si a iesit negativ ...sunt mai multi factori care influenteaza "nevenirea" menstruatiei:stres,frig, raceala etc

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3 2008-04-30 23:44:09

crrysa
Membru

Deci in nici un caz sa nu imi fac probleme de sarcina. Cel mult poate fi o raceala sau o reactie la stres sa inteleg. Oricum m-am gandit sa imi fac un eco sau un control daca imi intarzie mai mult de 10 zile. Mersi de raspuns!

#4 2008-04-30 23:46:35

green_fairy
Platinum member

menstruatia peste sarcina vine modificata, redusa cantitativ si de obicei maronie.insa..daca tu ai avut in aceste 2 luni menstruatie normala si ai mai facut si un test...nu cred ca esti insarcinata.ai mai putea sa faci un test maine dimineata cu prima urina sau in ziua urmatoare...
   dupa cum ai spus si tu..daca tot intarzie sa faci o ecografie...sa nu fie ceva pe la ovare...

Ultima oara a fost editat de animalutza (2008-04-30 23:47:58)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#5 2008-04-30 23:49:05

crrysa
Membru

Ok. In functie de raspunsul pe care il voi avea zilele urmatoare am sa va anunt si pe voi, in cazul in care mai apar fete cu problema asemanatoare.

Publicitate

loading...

#6 2008-04-30 23:54:45

green_fairy
Platinum member

sper sa fie totul ok kram

#7 2008-11-26 17:45:24

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

daca ai cilclu peste sarcina, si faci un test de sarcina (si esti insarcinata) iese pozitiv? poti sa il faci cand esti in timpul menstruatiei?

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#8 2008-11-26 18:12:48

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

ar trebui sa iasa pozitiv dak esti insarcinata ....nu se face in timpul menstruatiei stiu eu....cel mai bn il faci dimineata cu prima urina

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.