|
Nu esti logat.
Pauza -contraceptive#1 2008-06-12 14:23:21
Pauza -contraceptiveBuna . . administrez de 3 luni anticonceptionalele Karissa si am observa unele efecte negative si de aceea am hotarat sa le intrerupt .Pe 30 mai a fost ultima pastila si de pe 31 incepand erau cele 7 zile de pauza.In zilele de pauza am intretinut relatii sexuale neprotejat si pe 2 iunie menstruatia si-a facut aparitie (5 zile fata de 7 zile -cum aveam de obicei , dar normale scurgerile si de data aceasta).Pe 7 iunie trebuia sa incep folia noua dar am renuntat si acum nu mai administrez nimic.Exista riscul unei sarcini nedorite din cauza intreruperii anticonceptionalelor si neprotejarea in cele 7 zile de pauza?astept ras urgent!va multumesc !! Offline #2 2008-06-12 14:24:57
Re: Pauza -contraceptivetrebuia sa mergi la medic si sa ceri sa le schimbi nu sa le intrerupi.daca ai avut relatii si dupa ce ti-a venit menstra exista un risc de sarcina dar mic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-06-12 14:26:31
Re: Pauza -contraceptiveam avut dar nu a ejaculat in mn .. deci sa stau linistita ?nu am facut o prostie cu intreruperea asta dupa capul meu ? Offline #4 2008-06-12 14:27:17
Re: Pauza -contraceptivedaca nu a ejaculat e ok zic eu.mergi la medic pt.alte ac.daca de la astea iti era rau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-10-26 11:54:48
Re: Pauza -contraceptiveBuna ziua .. iau din nou anticonceptionale Karissa la sfatul doctorului meu ginecolog .. e a 2 luna iar vineri am luat pastila la 21:00 dupa cca 2 ore , adica pe la 23:00 mi a venit rau si am vomat .. continuand toata noaptea .Sambata seara am intretinut relatii sexuale si a ejaculat in mine , dar mi am continuat pastilele sa le iau , adica tot la 21:00 .Vreau sa stiu exact daca exista riscul sa raman insarcinata .. sunt destul de ingrijorata!astept raspuns. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-26 11:56:36
Re: Pauza -contraceptiveexista acest risc iv...eu zic sa mergi la farmacie si sa ti cumperi postinor sau escapelle... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-11-21 15:02:07
Re: Pauza -contraceptiveHello!.. acum 2 saptamani am administrat moldamin si pencilina g injectat , in acelasi timp am administrat anticonceptionalele Karissa .. m-am protejat ptr ca stiu ca in general antibioticele slabesc efectul anticont.Apoi pe 11 noiembrie a fost prima zi din pauza de 7 zile... si pe 14 noiembrie mi-a venit ciclul menstrual.Acum pe 18 am inceput o noua tableta .. exista vreun risc daca intretin relatii sexuale neprotejat ?multumesc Offline #8 2008-11-21 20:23:34
Re: Pauza -contraceptivemai bine asteapta pana inghiti 7 pastilute din folia noua si apoi ai unde verde happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-11-21 20:30:56
Re: Pauza -contraceptiveuff .. am crezut ca sunt protejata .. :-< ,ms frumos o seara superba Offline #10 2008-11-21 20:33:06
Re: Pauza -contraceptivee mai greu cu moldaminul...asa ca ce e sigur e sigur...cu placere happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-11-26 21:11:22
Re: Pauza -contraceptiveBuna seara!as vrea sa stiu daca ceaiul anti-adipos are vreau efect asupra anticonceptionalelor?multumesc . Offline #12 2008-11-26 21:27:46
Re: Pauza -contraceptivenu are Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|