|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare!#1 2008-10-27 22:02:32
am si eu o intrebare!am avut un prieten timp de 2 ani. eu virgina, el cica la fel....desi avea 27 ani (am fost extrem de uimita sa aflu ). cred k avea ff multe frustrari si d-aia nu si-a facut curaj niciodata. ma iubea, sunt sigura de asta. cand am devenit mai intimi ( nu am facut dragoste niciodata ) am observat k sufera de ejaculare precoce, extrem de precoce...si k se uda mai rau k mine. cand se excita elimina un lichid vascos incolor si daca insistai un pic cu mangaieri ....gata! acum va intreb: e normal asa ceva? barbatii se uda si ei cand se excita sau prietenul meu avea o problema de sanatate? eu trebe sa-mi fac griji pt sanatatea mea? Offline #2 2008-10-27 22:09:27
Re: am si eu o intrebare!se uda si ei. e un lichid tot cu rol lubrifiant. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2008-10-27 22:10:22
Re: am si eu o intrebare!Tu, pentru sanatatea ta, nu ai de ce sa iti faci griji. Asta se intampla mereu ? Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-10-27 22:10:39) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2008-10-28 11:12:38
Re: am si eu o intrebare!si al meu destul de repede(ma refer la lichid)..dar una e lichidul acela si alta e ejaculare precoce..zic eu Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-10-28 11:12:54) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2008-11-26 21:08:55
Re: am si eu o intrebare!pt kdeea: Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-26 23:12:56
Re: am si eu o intrebare!Well poate nu ai de ce sa te ingrijorezi, vezi ce a zis si Alina. Din propria mea experienta nu stiu sa iti zic pentru ca actul sexual cu my ex dura peste 20 de minute in general. Mai asteapta parerile altor fete. Bafta ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|