|
Nu esti logat.
Am si eu o problema!#1 2008-11-27 16:27:23
Am si eu o problema!Am si eu nevoie de o parere: timp de 4 ani am luat anticonceptionale, dintre care ultimii 2 ani am luat yasmin. De trei luni am intrerupt tratamentul si sunt curioasa daca ar fii o problema daca as ramane insarcinata.Va multumesc! Offline #2 2008-11-27 16:28:39
Re: Am si eu o problema!Nu, n-ar fi nicio problema, poti ramane insarcinata chiar imediat dupa ce termini cu pastilele. Offline #3 2008-11-27 18:56:50
Re: Am si eu o problema!eu stiam k dupa 3 luni de pauza e indicat sa ramai insarcinata Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei Offline #4 2008-11-27 18:58:45
Re: Am si eu o problema!asa staim si eu k trebuie sa ai o anumita pauza intre antibebe si momentul cand vrei sa ramai graviduta...cel mai bine intrebi un doctor specializat. Offline #5 2008-11-27 19:01:55
Re: Am si eu o problema!da tre sa mergi la medic sa-ti faci niste analize k ai luat ceva timp anti bebe si vezi ce zice dr Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-27 19:14:23
Re: Am si eu o problema!eu auzii pe la scoala (fac. de medicina.) ca in unele cazuri in care nu se poate face un bebe e bine ca femeia sa ia antibebe cateva luni si dupa imediat sa incerce si cica ar fi eficienta varianta asta ca ar stimula ovarele sa ovuleze dupa intreruperea tratamentului.si ca femeile care intrerup pastilele sa fie atente ca sunt mult mai usor de lasat cu un bebe. in cazul acesta se vb de cateva luni de antibebe nu ani dar nu cred ca face mare diferenta. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #7 2008-11-27 19:21:26
Re: Am si eu o problema!da, de ramas poti sa ramai imediat dar cik nu ar fii bine pt bebe...acu' zic si eu ce am auzit de la fiecare in parte. raman, insa, la parerea mea, cel mai bine intrebi un doctor. Offline #8 2008-11-27 19:59:55
Re: Am si eu o problema!
unii medici dau un tratament de 3 luni cu anticonceptionale deoarece dupa intrerupere pot aparea ovulatii multiple si deci se poate ramane insarcinatamult mai usor...daca persoana a luat 3 ani anticonceptionale nu mai e cazul si va ramane insarcinata umpic mai greu (teoretic)... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|