|
Nu esti logat.
Contraceptie de urgenta#1 2008-11-27 16:47:49
contraceptie de urgentaam o intrebare..imi cer scuze daca se repeta, netul meu merge f greu si pan aimi deschide atatea msg innebunesc. eram a 5-a zi de menstruatie, nu mai sangeram si am facut sex neprotejat cu prietenul meu care nu s-a tras in momentul ejacularii. acum sunt intr-o dilema...oare sa iau pilula de a 2-a zi sau sa ma calmez... nu eram in perioada fertila( de obicei am ciclul regulat) as vrea o parere...multumesc Offline #2 2008-11-27 16:50:29
Re: contraceptie de urgentapai daca nu erai in perioada fertila eu zic ca nu are rost sa iei postinorul...bineinteles ca un mic risc exista... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-28 10:02:40
Re: contraceptie de urgentadaca nu vrei sa risti sa ramai.......... cum spunea cristina, un risc mic exista, poate nu erai tu la ovulatie, dar spermatozoidul poate trai cateva zile sa prinda ovulatia ta si pac! impusca ovului........... Acuma, din cate stiu eu trebuia deja sa fi luat prima pilula de urgenta...., ce ai facut pana la urma? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|