homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie

#1 2008-11-28 10:20:06

anida
New member
Inregistrat: 2008-02-19

secretie

buna fetelor, as avea o mica problema, sper sa pot explica cat mai bine.
marti s-a intamplat pentru prima oara sa uit o pastiluta, mi-am adus aminte de ea a 2-a zi, dupa 11 ore, am luat-o, iar seara am luat pastila normal. marti ar fi trebuit sa fie penultima mea zi de menstra (mi se suprapune cu luarea pastilelor). in fine, miercuri menstruatia a trecut, secretia vaginala a devenit cea obisnuita.
aseara, adica joi, m-am jucat putin cu prietenul meu, mentionez ca mi-a introdus degetele in vagin destul de adanc, insa nu m-a durut, nu am simtit sa ma fi zgariat sau jenat... spun toate astea pentru ca acum de dimineata secretia nu a fost cea normala, ci era putin maronie, se vedea putin sange, ca si cand as fi fost in ultima zi si as mai fi avut ceva.. resturi sa zicem.
eu nu am mai patit sa imi mai curga daca mi s-a terminat ciclu cu 2 zile inainte. si ma gandesc ca o fi ori de la pastila uitata care a produs ceva dereglare, iar la jocul in vagin sa fi declansat o scurgere, ori sa ma fi ranit el?

#2 2008-11-28 10:24:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: secretie

Cum adica menstra ti se suprapune cu luarea anticonceptionalelor? Asta nu normal deloc. Ce pastile iei?

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-11-28 10:33:58

anida
New member

iau novynette. iar medicul ginecolog mi-a spus ca este normal atata timp cat menstra apare in pauza de o saptamana dintre folii. de fapt este mentionat si in prospect din cate imi amintesc ca daca menstra nu s-a terminat si trebuie inceputa o noua folie, sa fie inceputa.

#4 2008-11-28 10:43:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Aha. Asa da. Eu intelesesem ca iti vine inainte de a termina folia.

Scurgerea maronie care a aprut este cauzata de faptul ca a scazut protectia. Ai uitat o pastila. Ai grija sa te protejezi suplimentar 7 zile, pana inghiti corect sapte  pastilute.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-11-28 10:54:44

anida
New member

multumesc andreea, oricum ma protejez pentru ca am luat si antibiotice in perioada asta. m-am speriat pentru ca m-am gandit sa nu ma fi ranit, mai ales ca inainte scurgerea era normala. deci nu are cum sa fie rana, asa-i?
sunt mai speriata in legatura cu asta si pentru ca am avut 2 pareri diferite, un medic mi-a spus ca as putea avea o iritatie foarte usoara pe col, si m-a indopat multe luni cu ovule (nici un efect), iar alt medic a spus ca asa e colul meu, mai rozaliu si ca nu am de ce sa imi fac griji. deci de acolo si teama mea cu o posibila rana.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.