|
Nu esti logat.
Stie cineva?#1 2008-11-26 11:05:32
stie cineva?bogdan nu a luat licenta cand a terminat fac...o da acum in februarie... Offline #2 2008-11-28 06:34:48
Re: stie cineva?pai sunt aceleasi legi dar dak pe cartea lui de munk scrie clar " muncitor necalificat " , atunci inseamna k asa e ....cine i-a facut cartea de munk e vinovat ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2008-11-28 11:02:09
Re: stie cineva?ionela sigur e o greseala. ar trebui sa scrie inginer, numai ca nu are drept de samnatura daca nu are licenta...sau ceva de genu...depinde insa si de facultate Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2008-11-28 11:20:50
Re: stie cineva?poi el nu si-a finalizat inca studiile , deci nu este calificat pt meserie... nu stiu exact care sunt regulile in sensul asta ... insa ar trebui mers la cei care iau intocmit cartea de munca , si discutat cu ei. oricum daca pe adeverinta scrie inginer fara licenta , asta ar fi trebuit scris , pt ca in fond este un act emis de o institutie de invatamant, si ar trebui luat in considerare .... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #5 2008-11-28 13:35:23
Re: stie cineva?au reparat greseala...e tehnician topograf...cum e posibil asa ceva nu stiu desi scrie clar ca e inginer geodez nediplomat( fara ex de diploma), in fien, mai are o luna si da licenta( alta tampenie, a terminat cu 9 facultatea si a picat licenta...au picat 17 din 42 in generatia lui) Ultima oara a fost editat de ionela (2008-11-28 13:36:12) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|