homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stie cineva?

#1 2008-11-26 11:05:32

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

stie cineva?

bogdan nu a luat licenta cand a terminat fac...o da acum in februarie...
problema e urmatoarea...s-a inscris la somaj ca sa il angajeze si sa ii mai dea statul nu stiu ce prima de angajare pt studii superioare.
de la botosani ia venit dispozitie sa-l angajeze ca inginer geodez, iar aici la iasi au zis la fortele de munca ca nu se poate asa ceva si i-au trecut pe cartea de munca ''muncitor necalificat'' desi are adeverinta de studii superioare unde scrie clar ca e inginer geodez, fara licenta...
care e faza...de la botosani zic ceva, aici zic altceva? nu is aceleasi legi peste tot?

#2 2008-11-28 06:34:48

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: stie cineva?

pai sunt aceleasi legi dar dak pe cartea lui de munk  scrie clar " muncitor necalificat " , atunci inseamna k asa e ....cine i-a facut cartea de munk e vinovat ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2008-11-28 11:02:09

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

ionela sigur e o greseala. ar trebui sa scrie inginer, numai ca nu are drept de samnatura daca nu are licenta...sau ceva de genu...depinde insa si de facultate

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#4 2008-11-28 11:20:50

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

poi el nu si-a finalizat inca studiile , deci nu este calificat pt meserie... nu stiu exact care sunt regulile in sensul asta ... insa ar trebui mers la cei care iau intocmit cartea de munca , si discutat cu ei. oricum daca pe adeverinta scrie inginer fara licenta , asta ar fi trebuit scris , pt ca in fond este un act emis de o institutie de invatamant, si ar trebui luat in considerare ....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-11-28 13:35:23

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

au reparat greseala...e tehnician topograf...cum e posibil asa ceva nu stiu desi scrie clar ca e inginer geodez nediplomat( fara ex de diploma), in fien, mai are o luna si da licenta( alta tampenie, a terminat cu 9 facultatea si a picat licenta...au picat 17 din 42 in generatia lui)
animalutza...drept de semnatuira oricum nu are, asta se capata dupa 2 ani munciti pe cartea de munca incepand cu data de cand ti-ai luat licenta pe langa un inginer cu stampila

Ultima oara a fost editat de ionela (2008-11-28 13:36:12)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.