|
Nu esti logat.
Tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :DPagini: 1
#1 2008-11-27 23:48:25
tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Dfetelor tre sa ma duc maine sa-mi fac niste analize pt angajare. o sa ma angajez la ASE si m-au trimis cei de acolo la Centrul Medical Gral cel de pe Soseaua Stefan cel Mare, Nr. 19-21. mi-a zis al meu ca iau metroul de la nicolaie grigorescu (de unde stau eu) si cobor la dristor si ma duk la dristor 2 si iau metroul si merg pana la statia stefan cel mare si cum ies din metrou de la stefan cel mare o tin drept pe linia lui 34 si merg spre obor.niste puncte de repere mai exacte sau un drum mult mai scurt daca se poate? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #2 2008-11-27 23:53:58
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Dpai cred k te-a indrumat bine, metroul in ziua de azi circula cel mai bine si cel mai repede. Offline #3 2008-11-27 23:56:46
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Dde la dristor 2 pot lua unu din cele 2 metrouri sau ambele duc in aceeasi directie?se vede clinica? sau e undeva printre blocuri? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-27 23:57:14) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2008-11-28 00:00:17
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Dpai mi se pare k trebuie sa te duci pe magistrala cealalta si iei metroul spre obor...vin asa: dristor 2-iancului-mihai bravu-obor- stefan cel mare(sper sa nu fi gresit vreo statie)...dar la suprafata nu stiu unde este clinik:D Offline #5 2008-11-28 00:03:52
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Dpoate ma pierd prin BUcuresti. nu prea am mers pe partea aia asa ca nu prea stiu. cred ca o sa mai intreb lumea. de preferat personalul metrorex, ei stiu cel mai bine. daca intreb o babuta sau un mosulica mi-o explica te miri ce . Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-28 00:25:18
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :D
dristor 2-muncii-iancului-obor- stefan cel mare Offline #7 2008-11-28 00:26:44
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Dmmm...ma gandeam eu k am gresit o statie Offline #8 2008-11-28 00:38:24
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Dai fost pe aproape mihai bravu e prima de la dristor 1 Offline #9 2008-11-28 00:40:47
My Tears Dry On Their Own Offline #10 2008-11-28 00:55:43
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Deu ma refer cnd ajung la dristor 2 care din cele 2 metrouri sa-l iau. ca sunt 2.cel de pe partea cu gogoseria sau cel de pe partea cu scrile sua mai exact cosmelia unde se cumpara cartele? Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-11-28 00:59:17) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2008-11-28 01:16:20
20 Ultima oara a fost editat de un_gandacel (2008-11-28 01:17:09) Offline #12 2008-11-28 09:12:49
Re: tre sa ajung undeva si nu stiu, putin ajutor daca se poate..? :Daaaa,cu juma d an mai mare ca mine My Tears Dry On Their Own Offline #13 2008-11-28 16:28:38
vai, sunt mai mare !! deja ma batrana Offline #14 2008-11-28 17:21:57
My Tears Dry On Their Own Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|