homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce am reactionat asa?

#1 2008-11-28 20:39:35

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

de ce am reactionat asa?

o sa sterg topicu poate dupa ce voi intelege de ce m-am comportat asa
nu stiu  da sunt intr-o situatie...urata si nu stiu ce e cu mine
m-am intalnit intamplator cu fostul prieten la care chiar am tinut dar ne-am despartit ptr ca ai mei nu au fost de acord...am ramas buni amici.si stateam si vorbeam pe strada si am stat asa vreo jumatate de ora vorbind ,glumind etc
si deodata apare colegul si colega lui ...colega lui ii sare in brate cu :"gabitzu-n sus ,gabitzu-n jos...dragu de el..ce frumos esti etc"...in momentu ala m-am inrosit toata si am zis :"ok va las,eu plec"...el a insistat sa ma conduca..si am facut urat
tin la prietenul meu ..stiu ca tin,mi-e bine cu el..sunt multumita dar sunt intoarsa...nici chef sa ies nu mai am
va trebuii sa ies acum da voi citi cu atentie...

#2 2008-11-28 20:59:43

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: de ce am reactionat asa?

probabil pt ca ai fost putin geloasa ca il baga in seama pe el tipa respectiva....poate ca nici nu ai mai asistat la o astfel de situatie si acum ai vazut ca il peria aia si na te-a deranjat...dar nu vad dc ai reactionat asa pt ca tu pe e nu-l iubesti, ai iubit acum...v-ati despartit demult...

#3 2008-11-28 21:00:36

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

eu cred k tii mai mult decat crezi la acest prieten...reactia ta seamana a criza de gelozie...parerea mea smile

Iubesc si sunt iubita

#4 2008-11-28 21:27:42

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

mel, e prima data cand vezi k se da o gagik la el?? e normal sa fie asa, indiferent dc l'ai iubit sau nu, de tinut la el tot ai tinut... ai fost obisnuita k u sa fii singura care avea gesturi intime cu el si tandreturi de aceea o alta femeie in preajma lui, indiferent k ii spune "ce minunat e afara" u tot asa vei reactiona smile
de ex eu eram geloasa la un moment dat si pe baietii din gasca de la bloc, cand ii vedeam cu vreo gagica big_smile eram obisnuita k io sa fiu singura fata din grup smile

#5 2008-11-28 21:38:25

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

melany, stai calma, e o reactie normala! Eu sunt geloasa pe iubitele tuturor fostilor mei prieteni lol

Publicitate

loading...

#6 2008-11-28 23:40:08

Melany1
Banat

m-am agitat asa urat ....i-am zis sa ma lase..alerga saracu dupa mn ca eu il bruscam si-i ziceam sa ma lase.cred ca si-a cerut scuze fara ca el sa aiba vina ca eu eram isterica.
nu am mai asistat la scene de genu ...in care o fata sa-l perie.el mi-a zis ca el ce sa spuna ca eu am prieten si el nu are de cand s-a despartit de mine..si el nu face asa.da el nu m-a vazut langa cineva pana acum...sau sa stea unu agatat de mn cum statea aia de el.
eu am ferit sa vada asta tocmai ptr a nu a-l ranii.
azi m-am intalnit cu iubi si n-am fost in apele mele.....am stat putin.dar sunt constienta ca am un b minunat...doar ca azi m-am comportat cam rece si cred ca a observat...m-a adus cam repede acasa si n-am mai stat de vba in fata blocului ca pana acum

#7 2008-11-29 00:01:20

capcaun
Platinum member

e ok mel smile
macar u nu te'ai dus bocita la intalnire lol
eu asa am patit pe la inceputul relatiei cu mandrul meu smile unui fost i se facuse subit dor de mine si incepuse cu rugaminti si lacrimi sa ma faca sa ma intalnesc cu el...evident l'am refuzat,in schimb ma facuse sa bocesc lol da' m'am dat io cu fon de ten si cu un anticearcan k sa ascund okii umflati big_smile si m'am dus la intalnire smile si a fost super ok, el a observat k aveam ochii plansi dar nici nu a deschis subiectul rodnar

#8 2008-11-29 00:07:24

Melany1
Banat

nu m-am intors bocita da mai aveam putin si plangeam...poate ca e chestia ca am tinut mult la el.ca poate sa vina oricine din fostii mei prieteni sa ma roage ca nu m-ar interesa.la el am o slabiciune...poate ca e din cauza faptului ca m-am despartit ca au vrut ai mei desi ne impacam bine.

#9 2008-11-29 00:11:59

capcaun
Platinum member

cu siguranta asta e motivul smile e nasol cand tb sa inchei o relatie fortat desi iubesti sad

#10 2008-11-29 00:48:18

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

Esti sigura ca undeva in subconstientul tau nu ai senzatia ca relatia aia de prietenie e mai mult? Mie mi s-a intamplat mai demult sa am momente de confuzie, in care sa ma port ca si cum inca mai eram cu fostul, si era tot o relatie incheiata aiurea.

#11 2008-11-29 12:26:51

Melany1
Banat

nu stiu gandacel ..poate undeva in subconstient...dar in constient e prietenul meu care e alaturi de mine si cu care ma impac bine...desi aseara m-am luat de el aiurea si ne-am certat.bine,mi-am cerut scuze dimineata ptr ca eu eram de vina.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.