|
Nu esti logat.
Problema calculator :(#1 2008-01-11 17:45:54
problema calculator :(cand vreau sa printez, nu stiu de ce nu imi printeaza direct, mai intai imi salveaza documentul cu extensie .tif, mi-l deschide cu Windows picture and Fax viewer si abia apoi, dupa muuulte comenzi, mi-l printeaza ce sa fac?? stie cineva?... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2008-01-11 18:03:22
Re: problema calculator :(mi se pare in control panel-> printers and faxes poti sa iti selectezi imprimanta ta. nush exact cum sa ma exprim http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2008-01-11 19:05:28
Re: problema calculator :(m-ai salvat!!! mersi muuult de tot! acum merge Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2008-01-11 19:20:50
Re: problema calculator :(ce ma bucur http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2008-11-23 12:52:20
Re: problema calculator :(fetelor am facut o prostie am sters ceva de pe calculator fiind sigura ca mi-am pus pe un dvd fisierele respective... de care am mare nevoie, pt ca ele constituie cea mai mare parte din materialele care au stat la baza lucrarii mele de licenta. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-23 13:12:33
Re: problema calculator :(cauta pe odc k sigur gasesti Sa nu te astepti sa te salut! Offline #8 2008-11-23 13:37:56
Re: problema calculator :(nuj exact cum se numeste. sau cat de bn functioneaza...stiu k mai dadeam eu de el knd cautam ceva p odc ..era trecut k "recupereaza fisierele sterse kiar si dupa formatare" ... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #10 2008-11-29 12:57:00
Re: problema calculator :(fetelor, stiti vreun site de pe care pot descarca drivere pentru placa de baza, placa video, placa de sunet? Offline #11 2008-11-29 17:47:23
Re: problema calculator :(driverele de obicei le gasesti pe site-ul firmei producatoare...si daca le iei de acolo stii sigur ca sunt ok, cu ultimele update-uri etc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|