homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent

#1 2008-11-23 17:00:50

doina_b
New member
Inregistrat: 2008-11-22

urgent

interpretare papanicolau si secretie pls. in urma cu o saptamana mam dus la doctor sa imi fac si eu un papanicolau si o secretie si un consult ginecologic.mi sa luat secretie si pt papanicolau si pentru secretie dupa care la consultaie la palparea colului uterin mi sa zis k e totul in regul;a cu el si k nu se simpte nimik la palpare :cry: nu imi venise nici ciclu imi intarzia mia venit abea vineri. la palpare inauntru am avut o durere nu mai stiu in care parte ea a zis k stanga (doctora) acolo am avut un chist operat cu un an in urma la ecografie generala la acelasi cabinet mia zis k nu se vede nimica decat ovarul stang foarte bine vindecat.pe urama doctora dupa ce iam zis k ma doare a zis k e posibil sa am eu ovarul polichistic si k sa fac o transvaginala iam spus k u am banii la mine si k daca pot sa o fac sapt viitoare (de vineri intr-o saptamana 14.11.2008) dupa o saptamana cand trebuia sa fac transvaginala mia venit menstra si nu am mai putut.mia dat rezultatul si mai zis k analizele mele sunt bune dar ea vrea sa fie foarte bune.si acum am sa va zioc rezultaul analizelor. secretie:frontiu secretiei vaginale:     realizat

#2 2008-11-23 17:22:06

doina_b
New member

Re: urgent

scz nu am stiut secretia :   frontiu secretiei realizat ,

bacili gram negativ : relatibv frecventi,
  epitelii: frecvente  elemente /mi nut ,  lactobacilii :frecventi , 
leucocite :frecvente ,elemente/mi nut 
cultura secretiei  vaginale realizata
,  observatii negativ .
  Papanicolau:  caliatea frontiului : satisfacatoare,
  elemente prezente pe frotiu : cs:ci: c .reg . c endocervicale : hematii +++  ,
diagnostig general: anomalii ale celulelor  epiteliale  , diagnostic descriptiv 
a) modificari asociate cu infectii : bacili ,  altele lactobacili 
b)anomalii ale celulelor  pavimentoase ASCUS , diskrioze usoare ,  LGSIL cin1, ,   
evaloare hormonala:  model horonal compatibil cu varsta: 
ipa ~70% 

concluzii:  citodiadnostic papanicolau clasa 2 /3
citodiccnostic TBS : L-SIL
recomandari: investigatii suplimentare     ce credetii ca am ea mia zis sa fac o colposcopie si un adn /hpv dar nu urgent  ci cand pot eu. e posibil k inflamatia sa fie de la vrun chist. mia dat si anticonceptionale scuzatima dar sunt cam speriata si nici nu miam dat sema cum am scris

#3 2008-11-24 01:13:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

in ce zi ai facut papul si in ce zi a venit menstra?...ti a recomandat acestea 2 din cauza rezultatului de la pap care nu e grav dar trebuie intradevar investigat suplimentar...si nu vad de unde reiese ca ai avea o inflamatie...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-11-24 18:48:41

doina_b
New member

tot ce am scris aicii e bifat in examen.nu am avut sarcini si nici chirotaje si nici avorturii.cred k si asta e intr-un fel important.mia zis ca leucociitele prezinta o inflamatie.testul l-am facut pe 14.09 mestra mia venit pe 21.09 desi trebuia sa imi vina de pe 6-10 noiembrie si mia intarziat. e posibil sa fie de la chist rezultatul.? iti multumesc mult de tot pentru raspunt si astept sa imi raspunzi si la acesta te rog.in ultimul an am avut numai probleme in decembrie anul trecut am fost operata urgent  de apendicita acuta catrala si chist de marimea 5 mm dupa ce la operatie a iesit k am avut 10-12 cm si avem si o leucocitoza de 10800 la ora 8 seara si la 12 noaptea trimisa la ctomografie  si mi sa zis k am leucocitele de 12900.ma operta si de atunci am avut durerii dar au trecut acum le mai am doarn cand e frig. la ciclu ma doare foarte rau burta 3 zile. eu nu am stiut care ar fi simtomele  unui chist deoarce  nu am avut dureri la cel de 10-12 cm s-au mirat si doctorii aparea numai cand imi venea ciclu.a zis k era folicular.eu am facut spalaturi cu8 ceaiuuri cu 2 zile inainte  de a face papanicolau(pelin,galbenele si musetel:*) si in rest ma spal cu un sapun cu ph neutru de la nivea cu galbenele.ma spalam de obicei cu sapun normal dar mi sa zis k nu e bine.astept raspuns sper k vam dat suficiente detalii puss

#5 2008-11-24 19:33:22

crys_ty_na
Platinum member

nu sunt de la chist modificarile...in schimb durerile din preajma menstrei pot fi provocate de ele...fa investigatiile date de medic cat mai curand si apoi intoarcete si rezolvati problema l-sil ului...

Publicitate

loading...

#6 2008-11-24 19:39:31

doina_b
New member

multumesc enorm.dar eu nu inteleg mai nimik din teste.de unde zic ei de l-sil. si in afara de asta hematiiile de ce au iesit  si ea la vizionarea colului mia zis k nu are nimik
scuze pentru insistenta.poate fii hpv?

#7 2008-11-24 19:57:27

crys_ty_na
Platinum member

da...poate fi vb de hpv...rezultatul papului "citodiagnostic TBS : L-SIL" trezeste suspiciunea de hpv...

#8 2008-11-24 20:02:50

doina_b
New member

da asta inteleg dar de unde iese lsilul  din ce anume din anomalii ale celulelor epiteliale sau ce k ea mia zis pur si simplu k  analizele sunt bune dar sa fie foarte bune vrea sa fac si o colposcopie si un hpv-adn  k reiese k am unde o inflamatie. putetii sa imi datii si mie niste pastile sau ovule sa iau sa mai treaca din inflamatie va rog. sau repet testul.la analiza normala de sage poate leucocitele marii daca am inflamatie jos. am facut analizele in luna mai a acestui an si mia iesit foaret bune.

#9 2008-11-24 22:20:26

crys_ty_na
Platinum member

noi nu putem recomanda tratamente  pe forum...si medicul iti va da ceva pt inflamatie si modificarile celulare...

#10 2008-11-25 18:26:08

doina_b
New member

multumesc mult de tot mama mai linistit mai bn repet testul si pe urma vad ce mi se zice.singuru lucru de la ce as-i putea avea ceva la col e ca am facut cam multe spalaturiiinauntru mia zis cineva k de la astea se pot face pana si ranii pe cool.eu am vrut sa fiu curata cu igiena sper sa nu  fi exagerat.

#11 2008-11-25 22:35:33

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si eu zic sa o lasi mai moale cu spalaturile...vaginul stie sa se curete si singur smile

#12 2008-11-26 18:15:24

doina_b
New member

da cred k asta tre sa sii fac.crezi k de la spalaturii se poate hpv?

#13 2008-11-26 18:16:50

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nuu in nici un caz ....hpv il iei pe cale sexuala .....de la spalaturi poti face f bn rana pe col

..be the best ...fuck the rest smile))

#14 2008-11-30 16:32:42

doina_b
New member

buna mai am si eu o intrebare.miau aparut niste basicute in urma cu 10 luni scuzati nu stiu cum sa ii zic (lindic) mam speriat si mama spalat cu ceai de galbenele si mama dat cu aciclovir unguent pe ele si miau trecut.in schimb nu miam dat seama si miau aparut si doua intre picioare sunt gen cosulete doar k la primele nu erau albicioase ci pur si simplu bucatele de carne mici de marimea unui bob de orez.celelante nu leam bagat in seama cu gandul ca vor trece.cand am fost la ginecoloaga mia zis k nu e nimik si k daca nu trec de la sine ma trimite la un dermatolog. de ieri miam adus aminte k mai am niste aciclovir si am inceput  sa ma dau cu el la acel cosulete si spre surprienderea mea  au inceput sa se retraga.credeti k rezultatul de la papanicolau au legatura cu ele.la intrebarea mea catre farmacista ea mia zis k ar fi mai bine sa repet testul papanicolau deoarece in analiza de secretie nu imi arata k a-si fi infectaata cu ceva.ce parere avetii?ma scuzati de insistenta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.