|
Nu esti logat.
Diagnostic: anexita...of#1 2008-11-27 16:17:36
diagnostic: anexita...ofazi am facut eco si mi-a zis ca am anexita...mi-a dat un antibiotic si nurofen...fac tratamentul si merg in paralele cu antibebele nu?...si 7 zile protectie dupa tratament...la mine a venit mosul mai devreme ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #2 2008-11-27 16:24:54
Re: diagnostic: anexita...ofdaca iei antibiotice si ac te protejezi cu prezervativ atat pe perioada tratamentului cu antibiotice cat si pe urma, pana inghiti 7 pastilute. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-11-28 10:05:29
Re: diagnostic: anexita...ofvezi ce scrie in prospect, daca antibioticele date nu scad efectul ac tale si te protejezi suplimentar There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-11-30 19:46:17
Re: diagnostic: anexita...of
feteleor abia maine ma duc sa imi iau tratamentul ca nu am fost in week-end in oras si nu am avut reteta la mine...sa se fi complicat anexita mea?...retea a fost emisa vineri si eu incep abia maine tratamentul cu antibiotice si menstra trebuie sa imi vina pe 11 dec...of mi-e frica ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #5 2008-11-30 20:17:34
Re: diagnostic: anexita...ofin ce sens complicata?...si daca o sa iei antibiotic pana in ultima saplatama de administrare sau chiar si in pauza nu vei fi protejata decat dupa a 7 a pastiluta din folia viitoare... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-30 20:20:51
Re: diagnostic: anexita...of
am observat azi cat am umblat prin oras ca am dureri, nu foarte dureroase, suportabile....se de asta zic sa nu fie vreo complicatie ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #7 2008-11-30 20:23:19
Re: diagnostic: anexita...ofdurerile sunt normale in cazul anexitei...asa ca stai linistita...doar sa faci trat cat mai curand... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|