|
Nu esti logat.
Ovare microchistice#1 2007-04-18 15:05:50
Ovare microchisticeNu am prea avut sansa sa frunzaresc prea mult acest site(abia acum l-am gasit), dar din cate am observat dati cateva sfaturi foarte utile. As avea si cateva intrebari: am fost saptamana trecuta la ginecolog(mi-a intarziat putin ciclul, dar totusi erau aproape 40 de zile de la ultimul ciclu) shi mi s-a descoperit ca ma amandoua ovarele microchistice. Mi-a explicat doctorul ceva, insa nu prea multe, si as dori mai multe informatii, daca stie cineva sa imi raspunda. Mi-a prescris Utrogestan(10 tablete, doua pe zi), insa din cate am cautat eu pe net am gasit ca se foloseste mai mult pentru sarcina. Sunt confuza... A zis ca dupa a patra sau a cincea zi de la ultima tableta o sa imi vina o sangerare, insa ieri am luat ultima tableta shi azi mi-a venit sangerarea. Nu mai stiu ce sa cred... Ma lamureste careva? Ultima oara a fost editat de a.sunnysky (2007-04-18 16:29:42) Offline #2 2007-04-18 18:52:39
Re: Ovare microchisticemicrochisturile alea sunt ovule neeliberate inca din foliculi - adica chisturi functionale -> nu pun probleme. Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-04-18 18:53:07) mami de minuni Offline #3 2007-04-18 19:26:34
Re: Ovare microchisticeMersi muuuult de tot. Chiar k eram destul de speriata. Stii.. noi suntem obisnuite sa punea binele inaintea raului asa k.. Marti ma duc la control, sper sa fie de bine. Offline #4 2007-04-18 19:51:58
Re: Ovare microchisticecu placere va fi bine, caaalm mami de minuni Offline #5 2008-11-27 17:54:19
Re: Ovare microchisticenu stiu nimic despre ovarele microchistice si tocmai am aflat ca detin asa ceva. v-as ruga daca se poate sa imi furnizati cat mai multe informatii cu privire la ele si la efectele secundare pe care le au atat in perioada sarcinii cat si in afara ei. multumesc mult Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-27 18:13:50
Re: Ovare microchisticede cele mai multe ori foliculii sunt confundati de catre medici cu micropolichisturi...in a cata a zi a ciclului menstrual ai facut ecografia? happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-12-01 15:43:08
Re: Ovare microchisticenu eram in perioada menstruatiei cand am facut ecografia Offline #8 2008-12-01 17:41:43
Re: Ovare microchisticepai foliculii nu apar in perioada menstrei...apar inainte de ovulatie...in faza foliculara (zilele 1-14 ale ciclului menstrual)... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|