homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se pot roade anticonceptionalele?

#1 2008-12-02 23:41:22

kittyurs
Membru
Inregistrat: 2008-12-02

Se pot roade anticonceptionalele?

Buna!

Am o mare dilema... Intrebarea mea este daca pot sa rod anticonceptionalele si sa obtin acelasi efect. Se diminueaza efectul lor odata cu mestecarea lor? Mi-am intrebat si medicul ginecolog care mi-a spus ca nu stie sa imi dea un raspuns exact... Spune ca pilulele ar putea sa aiba o oarecare reactie cu saliva si sa isi diminueze astfel din efect...
Eu nu pot nicicum sa le inghit... probabil ca e paranoia, dar niciodata nu am putut sa inghit nici un fel de pilule...
Ma poate ajuta cineva? A mai incercat cineva sa le roada? Si cu ce efect?

Mersi mult!

#2 2008-12-03 00:42:59

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Se pot roade anticonceptionalele?

sunt foarte mici ac-urile...nici nu le simti in gura. eu de multe ori ma intrebam daca am inghitit pastila sau o fi cazut pe undeva, ca pur si simplu nu o simteam. eu zic totusi sa incerci sa o inghiti... Stiu ca unele pastile au scris pe ambalaj sa trebuie inghitite, nu faramate... cu anticonceptionalele nu stiu cum o fi, dar fiind atat de mici eu zic macar sa incerci sa le iei.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3 2008-12-03 11:39:30

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

nu stiu ce ac iei tu, dar pe ale mele scrie foarte clar in prospect "a nu se mesteca", dar trebuie inghitie (cu putina apa smile cum spun ei acolo)...hehe, eu o iau si pe uscat cateodata, fiind atat de mica nu am probleme...

dar eu zic ca e mai bine ca le inghiti..

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#4 2008-12-03 11:42:11

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

la cat de mici sunt nici nu le simti in gura. sper siguranta ta, mai bine ai renunta la "frica"ta si ai face un efort sa le inghiti.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2008-12-03 11:42:18

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

nu e bine sa le mesteci ! incearca sa le inghiti ,imposibil sa nu poti !

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.