|
Nu esti logat.
Tratament ptr partener#1 2008-12-01 02:26:46
tratament ptr partenerBuna tuturor! Eu am fost diagnosticata cu o infectie vaginala datorata unor bacterii din intestinul gros ( un fel de E.coli) si Doamna doctor mi a dat tratament 5 pastilute de Zanocin si 12 ovule de Poliginax. Problema este k am uitat sa o intreb ce tratament ar trebui sa ia partenerul meu. aveti vreo recomandare? Offline #2 2008-12-01 10:51:22
Re: tratament ptr partenernu cred ca la asta partenerul trebuie sa ia ceva......, stiu ca la candida ia si partenerul, tie ti s-a dat un antibiotic, poate ar trebuie sa mergi la un control si sa o intrebi, poate ca daca trebuia sa ia si partenerul iti spunea, eventual evita contactul in perioada asta, oricum, daca iei ovule nu trebuie sa ai contact There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-12-01 11:54:58
Re: tratament ptr partenernoi nu putem sa iti recomandam tratament pt partener, cel mai corect ar fi sa mergi la medic sa vada daca e necesar sau nu tratamentul pt partener ca sa nu risti sa o purtati de la unul la altul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-12-03 17:32:46
Re: tratament ptr partenerProblema este ca ptr o programare la doamna doctor trebuie sa mai astept o luna...din cauza asta va ceream o parere. Au devenit infernale programarile la doctori din punctul asta de vedere. E destul de aiurea sa astept o luna ca sa ii pun o intrebare. Offline #5 2008-12-03 17:35:06
Re: tratament ptr partenerun telefon nu poti sa dai? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|