|
Nu esti logat.
Help!chiar am nevoie#1 2008-12-02 12:06:32
help!chiar am nevoievoiam sa trec peste subiectul asta si sa nu va mai intreb dar ma gandesc k poate ati intalnit o problema asemanatoare si ma puteti ajuta cu un mic sfat caci fizic nu prea aveti cum.cred k a mai postat acum ceva timp prietenu meu problema asta.. De cateva luni bune mereu cand o facem simt o durere in partea apendicului.de o vreme buna o simt si cand urinez.dar de o sapt ma cam doare.mi-a intarziat si ciclul .. credeam k poate am ramas.ma doare si cand imi bag ob si se umfla.nu stiu exact ce as putea sa am.doar sper din tot sufletul sa pot remedia cu pastile.stiu k sfatul cel mai util ar fii sa ma duc la doctor dar tin foarte mult sa ma duc dupa sarbatori k sa pot sa strang suficienti bani..inca nu stau pe banii mei iar parintilor chiar nu le pot spune.credeam k se va remedia dup o vreme dar pt k se agraveaza sunt foarte hotarata sa ma duc.numai k as mai vrea sa astept sa pot strange bani..poate doamna doctor m-ar putea ajuta intr-un fel.sau poate chiar voi.multumesc f mult.si sper ca nu v-am zapacit cu topicurile mele absurde:( Offline #2 2008-12-02 12:09:23
Re: help!chiar am nevoiehushi am vrea sa te ajutam...dar chir doar medicul te poate ajuta...poate fi vb de o anexita...apendice mai ai? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-12-02 12:14:04
Re: help!chiar am nevoienu am facut operatia de apendicita.. Offline #4 2008-12-02 12:27:56
Re: help!chiar am nevoiete doare cumva daca ridici piciorul drept cand stai intinsa in pat? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-12-02 13:19:48
Re: help!chiar am nevoieIndiferent de ce ai, trebuie tratament iar pt. asta trebuie sa ajungi cat mai repede la medic. Fie ca e anexita, apendicita, BIP sau mai stiu eu ce, diagnosticul trebuie pus pe baza investigatiilor. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-03 21:08:50
Re: help!chiar am nevoieok deci.. ma duc sa-mi fac programare pentru saptamana viitoare la ginecolog pentru k ma sperii tot mai mult mai ales cand am vazut k pot avea probleme la fertilitate si nu as vrea sa am asa ceva niciodata.in fine..si off topic..sunt cam rushinoasa..ce se intampla pe acolo ? Offline #7 2008-12-03 21:43:17
Re: help!chiar am nevoiepai...te urca pe masa aceea "speciala"...iti pune un despartitor (numa nu pot retine cum ii zice) si atunci trebuie sa stai relaxata ca sa nu te doara...si apoi te consulta...si daca poate zi sa ti faca si o eco... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|