homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Uituca :)

#1 2008-12-03 18:02:12

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

uituca :)

Hy again fetelor
Poate reusiti voi sa ma lamuriti ca prospectul de la yasmin m-a cam incurcat...
sunt in saptamana 3 de administrare a acc din blisterul actual....le termin vineri seara....si am uitat sa iau aseara o pastila....am luat-o acum si mai iau pe cea de miercuri la ora 20...nu stiu daca sunt complet protejata si in zilele care vor urma de pauza...voi ce ziceti?
nu stie nimeni? sad

Ultima oara a fost editat de sweet_di (2008-12-03 18:11:49)

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2008-12-03 18:49:33

sweet_di
Full member

Re: uituca :)

chiar nu stie nimeni?

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#3 2008-12-03 18:50:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pai te protejezi pastilele care au ramas plus pauza plus inca 7 pastile din noua folie
sau:-prelungesti folia cu inca atataea pastile cat ai nevoie ca sa se adune 7 consecutiv..adica astea ce le mai ai in folie plus inca "n" de pe folie de rezerva ca sa ai 7 in totala ..apoi poti face pauza..si asadar se reinstaleaza protecrtia pana faci pauza...a doua varianta presupune si ea protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#4 2008-12-03 18:50:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai : ori iei folia urmatoare in continuare fara pauza si te protejezi 7 zile de la pastila uitata
ori faci pauza, te protejezi si pana la pauza, si in pauza, si pana iei 7 pastile din noua folie

#5 2008-12-03 19:02:04

sweet_di
Full member

e cam complicat sincer ce ziceti voi.....in carticica de "utilizare" scrie ca nu am nevoie de protectie suplimentara daca:
1. iau comprimatul omis imediat si continui cu folia existenta si apoi la terminarea foliei incep alt blister fara pauza.
2. nu mai administrez pastilele care le mai am in blister si fac pauza direct (incepand din ziua in care am omis pastila) si apoi dupa pauza care o iau imediat incep un nou blister.
In ambele cazuri nu am nevoie de protectie suplimentare.

Publicitate

loading...

#6 2008-12-03 19:41:25

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

mai bine faci cum spun fetele daca nu vrei sa risti..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#7 2008-12-03 19:58:08

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

urmeaza sfatul fetelor,ca stiu mai bine ele,daca nu vrei sa risti!

Iubesc si sunt iubita

#8 2008-12-03 20:33:59

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

sweet_di a scris:

e cam complicat sincer ce ziceti voi.....in carticica de "utilizare" scrie ca nu am nevoie de protectie suplimentara daca:
1. iau comprimatul omis imediat si continui cu folia existenta si apoi la terminarea foliei incep alt blister fara pauza.
2. nu mai administrez pastilele care le mai am in blister si fac pauza direct (incepand din ziua in care am omis pastila) si apoi dupa pauza care o iau imediat incep un nou blister.

prospectul de la yasmin e alambicat rau.NU e Clar de ec e pus pe saptamani cand pastielel sunt monofazice..adica de aceesi cponcentratie...
tu pt a nu risca ne poti urma sfaturile...insa e alegerea ta
eu nu ma iau dupa acel propect si tot yasmin iau...te baga mai mult in ceata prospectul ala

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#9 2008-12-03 21:52:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sweet_di a scris:

fals...in cazul nr 2 e nevoie de protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta din folia viitoare...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.