homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am niste dureri anormale

#1 2008-12-04 00:48:56

Samyra
New member
Inregistrat: 2008-12-04

am niste dureri anormale

buna tuturor problema mea este k in timpul actului sexual ma cam dor ovarele si nu stiu de ce.in acelas timp nici nu simt prea mare placere.nu am nici o boala decat o mica raceala la ovare si o secretie vaginala care in termeni populari se nu meste poala alba ( nu stiu termenul medical)sa fie din cauza celor 2?sau sa fie altceva? v as ruga sa ma ajutati pt ca sunt disperata nu stiu c sa mai fac

#2 2008-12-04 00:51:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: am niste dureri anormale

la medic ai fost? ti a facut o analiza de secretie?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-12-04 01:09:10

Samyra
New member
Inregistrat: 2008-12-04

da am fost si mi am facut mi a prescris niste ceaiuri cu care sa mi fac niste spalaturi si niste pilule cu administrare vaginala mi a spus sa nu am nici un contact sexual.am facut in tocmai cum mi a zis dar degeaba nu am scapat de secretia aceea.am incercat si un tratament recomandat de o prietena de a mea si degeaba.dar problema asta a aparut odata cu primul ciclu deci cu mult inaintea primului act sexual nu stiu ce as putea face si care e cauza durerilor din timpul actului sexual...doctorul mi a spus ca este normal avand in vedere ca doar ce mi am inceput viata sexuala...problema e ca la inceput este totul ok dar dupa cateva minute apar durerile...si inca un lucru..eu am himen elastic si in primele cateva secunde ma doare de inebunesc asta e normal in astfel de cazuri? cateva pr de a le mele au spus ca este dar eu nu sunt prea sigura de asta...ce sa fac??

#4 2008-12-04 10:41:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

samyra mergi la alt medic...care sa ti faca o consultatie klumea si o analiza de secretie...ceaiurile si spalaturile sunt apa de ploaie...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.