|
Nu esti logat.
Antibiotic#1 2008-11-13 18:44:07
antibioticBuna, Offline #2 2008-11-13 19:01:40
Re: antibioticdaca faci tratament cu antibiotice, intr-adevar e bine sa iei si un antimicotic (contine substanta cu efect nociv pentru fungi (ciuperci) ) - de ex. Flucovim. altceva nu cred ca ar trebui sa mai iei, doar sa urmezi tratamentul recomandat de medic si sa te insanatosesti Offline #3 2008-11-13 21:12:59
Re: antibioticKlobox sincer nu mi dau seama ce e (sigur ai scris corect denumirea?)...metroniazolul e antibiotic dar nu inteleg dc trebuie sa ia si sotul tau...si e bine sa fie insotit de un antimicotic happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-11-16 11:59:30
Re: antibiotictocmai am cumparat Klabax - my mistake:), doctorul mi-a zis sa incep cu antibioticul cand imi vine ciclul, asa ca am intrebat la farmacie care e antibioticul dintre cele prescrise de medic. Farmacistul mi-a zis ca e Klabax, care e de fapt claritromicina 500mg. Astept sa vina CM, care se pare ca intarzie, si voi lua impreuna cu KLABAx-ul si Flucovim. Iar dupa ciclu sa iau Metronizolul si Klian-ul. astept...sa vina Offline #5 2008-11-16 12:01:54
Re: antibioticdar care e legatura dintre ciclu si antibiotic? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-04 14:39:09
Re: antibioticBuna ziua,as avea si eu o nelamurire in legatura cu antibioticele.......trebuie sa urmez un tratament de 5 zile cu nolicin(o pastila la 12 ore)si am uita sa cer si un antimicotic,deoarece eu fac foarte usor ciuperca.A-ti putea sa-mi recomandati ceva,si sa-mi spuneti si cum trebuie luat?.....multumesc anticipat:) Ultima oara a fost editat de liutza (2008-12-04 14:44:34) "Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare Offline #7 2008-12-04 16:16:59
Re: antibioticDe obicei se recomanda sa iei o doza unica de Flucovim de 150 mg inainte sau in prima zi a tratamentului cu antibiotice... Eu asta am luat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|