homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotic

#1 2008-11-13 18:44:07

miruna30
New member
De la: Oradea
Inregistrat: 2008-09-20

antibiotic

Buna,
Am fost la ginecolog in urma unor dureri de ovare (din cate mi-am dat seama smile ) si m-a diagnosticat cu anexita subacuta si colpita. Pana acum toate bune... Ca si tratament mi-a prescris Klobox. Metronidazol 1 cutie pt mine, alta pt sot si Klian. Nu stiu inca exact care e antibioticul, inca n-am fost la farmacie, dar mi-a zis ca e si un antibiotic pe aceasta reteta. Din cate am citit e forum, nu e bine sa iei un antibiotic fara un micotic, parca asa tin minte ca se numeste, fiindca poate favoriza aparitiei candidei. Ce ziceti voi? Sa mai iau si altceva in afara de ce mi-a prescris? merci mult.

#2 2008-11-13 19:01:40

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Re: antibiotic

daca faci tratament cu antibiotice, intr-adevar e bine sa iei si un antimicotic (contine substanta cu efect nociv pentru fungi (ciuperci) ) - de ex. Flucovim. altceva nu cred ca ar trebui sa mai iei, doar sa urmezi tratamentul recomandat de medic si sa te insanatosesti smile

#3 2008-11-13 21:12:59

crys_ty_na
Platinum member
Inregistrat: 2006-08-19

Klobox sincer nu mi dau seama ce e (sigur ai scris corect denumirea?)...metroniazolul e antibiotic dar nu inteleg dc trebuie sa ia si sotul tau...si e bine sa fie insotit de un antimicotic

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-11-16 11:59:30

miruna30
New member
Inregistrat: 2008-09-20

tocmai am cumparat Klabax - my mistake:), doctorul mi-a zis sa incep cu antibioticul cand imi vine ciclul, asa ca am intrebat la farmacie care e antibioticul dintre cele prescrise de medic. Farmacistul mi-a zis ca e Klabax, care e de fapt claritromicina 500mg. Astept sa vina CM, care se pare ca intarzie, si voi lua impreuna cu KLABAx-ul si Flucovim. Iar dupa ciclu sa iau Metronizolul si Klian-ul. astept...sa vina

#5 2008-11-16 12:01:54

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

dar care e legatura dintre ciclu si antibiotic?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#6 2008-12-04 14:39:09

liutza
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2008-04-15

Buna ziua,as avea si eu o nelamurire in legatura cu antibioticele.......trebuie sa urmez un tratament de 5 zile cu nolicin(o pastila la 12 ore)si am uita sa cer si un antimicotic,deoarece eu fac foarte usor ciuperca.A-ti putea sa-mi recomandati ceva,si sa-mi spuneti si cum trebuie luat?.....multumesc anticipat:)

Ultima oara a fost editat de liutza (2008-12-04 14:44:34)

"Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare hjarta

#7 2008-12-04 16:16:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

De obicei se recomanda sa iei o doza unica de Flucovim de 150 mg inainte sau in prima zi a tratamentului cu antibiotice... Eu asta am luat.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.