homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat la suta e incredearea?-4

#58 2008-12-03 18:02:58

motty
New member
Inregistrat: 2008-11-28

Re: cat la suta e incredearea?

blue_elf a scris:

katami a scris:

motty a scris:

katami si andrulina, gelozia vine din iubire ca daca nu iubesti nu esti gelos- nu sa exagerezi cu gelozia dar ea tine in priza o relatie fiindca vezi ca persoana de langa tine te doreste langa ea, te adora, te vrea numai pt ea... nu e vorba de frica sau egoism ci de dovada de dragoste. daca un barbat sau femeie face avansuri altei persoane si tu nu reactionezi dovedesti ca nu simti nimic pt cel de langa tine, nu se poate sa nu te deranjeze macar putin situatia creata!

nu smile gelozia nu-i decat egoism, asa cum am mai zis. si nesiguranta, asa cum a zis andrulina.
cand esti gelos ca prietenul/sotul are o amanta... la cine te gandesti? la fericirea lui? ca il iubesti si, drept dovada a iubirii, vrei sa fie fericit? nu smile te gandesti la tine, la faptul ca nu-ti pasa ca el se simte mai implinit cu ailalta, tu tii mortis sa fie "al tau". gelozia nu-i decat atasament... si cei gelosi vor pierde mereu... din pacate.

si cand nu reactionez... din contra, dovedesc ca simt pt cel de langa mine mai mult decat simt pt propria mea persoana. si il RESPECT destul incat sa nu-l tin legat de mine.

katami normal ca sotia il vrea numai pt ea, o face sa sufere mai ales daca el are amanta, si el e la fel de egoist.nu se gandeste la sotia lui.

katami noi doua tre sa vorbim wink. intra pe mwess sau da-mi idu tau.

eu vroiam sa spun ca, stii sigur ca daca primeste avansuri nu le da atentie-incredere in el- nu te tradeaza, dar situatia creata cand vezi ca una e nesimtita si insista si el o trimite la plimbare, nu se poate sa nu simti ceva, un dram de gelozie. asta inseamna ca nu iubesti si nu te intereseaza persoana de langa tine

#59 2008-12-04 16:49:46

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

katami a scris:

eu nu neg ca exista... dar ce incecam sa explic e ca NU din iubire exista acolo . exista din egoism. e exact cum a zis pitzi... vrei totul pt tine si sa nu te injoseasca nimeni. daca am iubi, dar n-am fi deloc egoisti (ceea ce da, recunosc, e nitel ideal... dar spre asta ar trebui sa tindem), n-am suferi deloc.

si fiindca m-ai intrebat... m-ar durea, normal, ca sotu' sa plece cu alta... dar as intelege. si da, mi-as dori sa ajung la iubirea aia dezinteresata in care sa nu ma doara. dar am si eu doza mea d egoism. ceea ce incercam sa zic e ca faptul ca ma doare e dovada de egoism, de slabiciune, in nici un caz de iubire wink

mi-am scris parerea mai sus, motty... dar repet: nu, nu e semn de iubire. e semn de egoism... si da, mi s-a intamplat sa il simt pt ca am si eu egoismul meu tongue dar nu e bine... si nu e iubire

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#60 2008-12-04 16:58:13

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

hmm toata lumea vorbeste aici de incredere 100% in partener...asta e cand esti tanar si fara griji...daca trec catziva ani buni peste relatzie se schimba treaba....incepi si gandesti tot felul de prostii (sau gandesti mai realist) nu stiu cum e cel mai corect zis big_smile....eu una am incredere in sotzul meu, dar pot sa stiu ce va fi maine?...doar d-zeu sa ne ajute sa fim bine si fericitzi ca acum smile

pc  pc

#61 2008-12-04 17:04:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nici nu stiu ce sa scriu aici... din pacate am ajuns la concluzia ca oricine e capabil de absolut orice... chiar si eu am facut lucruri de care nu ma credeam in veci in stare, deci n-as baga mana in foc pentru nimeni si nu m-ar mira orice s-ar intampla smile
culmea e ca experientele care m-au adus la aceasta concluzie trista m-au invatat si lectia iubirii care e dincolo de posesivitate, egoism sau cum vreti sa-i spuneti... si ca daca treci peste lucrurile astea ai cu adevarat sansa sa fii fericit si sa evoluezi
la modul practic e in interesul tuturor si mai ales al tau sa-ti stapanesti suspiciunile si temerile... cum e vorba aia : expect the worse, hope for the best smile

#62 2008-12-04 17:07:03

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

heimdall a scris:

eu nici nu stiu ce sa scriu aici... din pacate am ajuns la concluzia ca oricine e capabil de absolut orice... chiar si eu am facut lucruri de care nu ma credeam in veci in stare, deci n-as baga mana in foc pentru nimeni si nu m-ar mira orice s-ar intampla smile
culmea e ca experientele care m-au adus la aceasta concluzie trista m-au invatat si lectia iubirii care e dincolo de posesivitate, egoism sau cum vreti sa-i spuneti... si ca daca treci peste lucrurile astea ai cu adevarat sansa sa fii fericit si sa evoluezi
la modul practic e in interesul tuturor si mai ales al tau sa-ti stapanesti suspiciunile si temerile... cum e vorba aia : expect the worse, hope for the best smile

applause foarte corect zis heimdall .......asa da gandire, matura!  wink

pc  pc

Publicitate

loading...

#63 2008-12-04 17:36:58

skumpi
Vizitator

eu una nu pot sta lg cineva fara sa am incredere...pur si simplu...aia nu`i viata pt mine`
evident ca nu stie nimeni ce se poate intampla maine...pe ce aratura o iau lucrurile da nici sa stai tot cu teama, frica sa te tot gandest...pai faci cu capu asa, te distrugi
eu prefer sa am incredere totala, atata tp cat nu am nici cel mai mic motiv sa ma indoiesc si asta astept si din partea partenerului...
ca maine ne despartim... asta`i partea a doua... `pana una`alta eu "risc" sa am incredere
iar referitor la increderea in mine... am incredere in mine... tot asa ... ca maine ma uimesc eu pe mine ..ii partea a doua...
ma repet...AICI si ACUM am incredere in mine si in partener ...ce va fi maine numai D`zeu stie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.