|
Nu esti logat.
Vaginita-2#20 2008-11-02 11:16:45
Re: vaginitaRaluca in timpul oricarui tratament, relatiile sexuale se intretin cu prezervativ. Daca pimeficinul nu ataca latexel e ok. Desi, cum spunea si Danae, abstinenta este sfanta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #21 2008-11-02 11:37:58
Re: vaginitae chiar atat de imposibil sa va abtzineti cateva zile ? chiar nu va inteleg #22 2008-11-02 11:59:54
Re: vaginitamai bine te abtii mai ales daca e pt interior. ca sa isi faca efectul cum trebuie.cateva zile nu`i un capat de tara...sa te faci bine, asta e cel mai important...sexul poate sa mai astepte. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #23 2008-12-05 09:13:11
Re: vaginitaMda..vaginita, sau colpita. De asta sufar si eu de cateva luni incoace. Am dureri in timpul actului sexual. Cand am fost prima oara la dr. mi-a iesit candida. Acum nu demult am fost din nou, si nu mi-a iesit nici o boala, practic foaia aia cu rezultatul de la lama era goala. Dar ma doare in continuare. Si dupa actul sexual ma ustura de numa' numa'. De la ce poate fii daca nu e pe baza micotica? Anticonceptionale? Offline #24 2008-12-05 09:17:37
Re: vaginitaDaca nu e alergie la ceva (prezervative, gel intim, sapun...) ar trebui sa iasa la analiza Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|