|
Nu esti logat.
Voluntariat in Africa#1 2008-11-22 01:20:51
Voluntariat in AfricaSunt in ultimul an la facultate si dupa ce imi dau licenta vara asta vreau sa particip la un program de voluntariat in Africa (mai specific in Namibia, Angola sau Zambia). E un lucru pe care vreau sa il fac fiindca simt ca am fost privilegiata si e momentul sa dau ceva inapoi. Am cautat fundatii si organizatii care sa organizeze astfel de programe si sunt destul de multe dar problema este ca toate aceste programe costa cateva mii de lire/euro/dolari, in functie de durata programului, tara unde se activeaza, etc . Evident ca nu am de unde sa fac rost de aceesti bani. In cele din urma am gasit o organizatie care iti ofera ocazia de a castiga aceesti bani in timpul programului de training. Pentru cele interesate www.drh-norway.org. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #2 2008-11-22 01:29:29
Re: Voluntariat in AfricaStiu ca am mai vazut pe e-jobs ceva de genul la un moment dat...numai ca era prin Africa de Sud. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #3 2008-11-22 09:50:40
Re: Voluntariat in Africafetelor va apreciez ca vreti sa faceti asta, eu una sigur nu as avea curajul, poate si pt ca sunt o fire ft comoda si pt ca nu m0as desparti nici o zi de cei dragi. oricum initiativa voastra e de salutat. "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2008-11-22 14:12:19
Re: Voluntariat in Africanu,nu m-ar tenta never ever Africa. They can because they think they can. Offline #5 2008-11-22 14:28:13
Re: Voluntariat in AfricaIn afara de iubitul meu, toti prietenii carora le-am vorbit de chestia asta au spus ca sunt nebuna si ca nu e deloc distractiv sa mori de malarie in ceva sat uitat de lume in Namibia. Hmmm... Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-05 19:59:03
Re: Voluntariat in AfricaMie mi se pare o idee ffff interesanta. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #7 2008-12-05 20:02:10
Re: Voluntariat in Africaam avut un coleg care a fost, s-a intors f marcat, depresiv si bineinteles ca urmeaza sa plece din nou Offline #8 2008-12-05 20:03:20
Re: Voluntariat in AfricaSi eu m-as duce, dar doar daca nu as avea iubitu... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|