homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voluntariat in Africa

#1 2008-11-22 01:20:51

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Voluntariat in Africa

Sunt in ultimul an la facultate si dupa ce imi dau licenta vara asta vreau sa particip la un program de voluntariat in Africa (mai specific in Namibia, Angola sau Zambia). E un lucru pe care vreau sa il fac fiindca simt  ca am fost privilegiata si e momentul sa dau ceva inapoi. Am cautat fundatii si organizatii care sa organizeze astfel de programe si sunt destul de multe dar problema este ca toate aceste programe costa cateva mii de lire/euro/dolari, in functie de durata programului, tara unde se activeaza, etc . Evident ca nu am de unde sa fac rost de aceesti bani. In cele din urma am gasit o organizatie care iti ofera ocazia de a castiga aceesti bani in timpul programului de training. Pentru cele interesate www.drh-norway.org.
A facut cineva acest gen de munca de voluntariat sau stiti pe cineva care a facut? Ce parere aveti despre intreaga idee? Merita? V-ati gandit vreodata sa incercati asa ceva?

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#2 2008-11-22 01:29:29

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Re: Voluntariat in Africa

Stiu ca am mai vazut pe e-jobs ceva de genul la un moment dat...numai ca era prin Africa de Sud.
Nu am avut ocazia(vreau sa-mi termin studiile inainte) dar mi-as dori tare mult o asemenea experienta...care consider ca ar fi total exceptionala.
Dar stiu ca exista si organizatii care nu cer decat sa-ti platesti singur biletul de avion dus-intors.Primisem la un moment dat ceva pe mess de la un prieten.
Ma interesez si vb.Ti-am dat mail  smile  ...da-mi add la id de mess si dak e sa aflu ceva in plus te anunt.
Super initiativa...sper sa realizez si eu asta cat de curand. smile

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#3 2008-11-22 09:50:40

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

fetelor va apreciez ca vreti sa faceti asta, eu una sigur nu as avea curajul, poate si pt ca sunt o fire ft comoda si pt ca nu m0as desparti nici o zi de cei dragi. oricum initiativa voastra e de salutat.
cred ca andreea marin a facut ceva d genu si am senzatia ca ea activeaza in ong-uri care se ocupa de asa ceva, am vazut pe b1tv parca

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#4 2008-11-22 14:12:19

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

nu,nu m-ar tenta never ever Africa.
scary neutral

They can because they think they can.

#5 2008-11-22 14:28:13

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

In afara de iubitul meu, toti prietenii carora le-am vorbit de chestia asta au spus ca sunt nebuna si ca nu e deloc distractiv sa mori de malarie in ceva sat uitat de lume in Namibia. Hmmm...

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

Publicitate

loading...

#6 2008-12-05 19:59:03

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Mie mi se pare o idee ffff interesanta.
In acest fel poti ajuta macar cativa oameni...poti face ceva diferit...poti schimba ceva si in acelasi timp poti avea o experienta de neuitat...

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#7 2008-12-05 20:02:10

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

am avut un coleg care a fost, s-a intors f marcat, depresiv si bineinteles ca urmeaza sa plece din nou

#8 2008-12-05 20:03:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Si eu m-as duce, dar doar daca nu as avea iubitu...
Pe el nu il pot lasa acasa...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.