homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fara prescriptie

#1 2008-12-05 21:58:50

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Fara prescriptie

Cel putin eu am luat de la farmacie Norlevo fara sa am vreo prescriptie de la medic.
Este cat se poate de logic faptul ca disperarea fetelor la gandul ca ar putea fi insarcinate ajuta foarte mult la vanzarea marfurilor din farmacii.

Cred si sustin cu tarie ca ar trebui intai un consult ginecologic sau de planning si stabilit impreuna cu doctorul daca este cazul sau nu sa se apeleze la contraceptia de urgenta. Uneori se abuzeaza si fara motiv, iar urmarile sunt drastice - cel putin eu le-am suferit cateva zile bune si lungi.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2008-12-06 01:28:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Fara prescriptie

teoretic nu ar trebui sa se elibereze fara reteta de la medic...practic stau altfel treburile...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-12-06 14:26:37

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

nu stiu de ce toti spuneti ca trebuie prescriptie de la medic...eu am fost la planning,mi-a recomandat karissa si acum ma duc si le iau din farmacie fara probleme.....farmacista nu are de unde sa stie daca tu le iei de capul tau sau dupa un medic...deci ti le da....si de cand s-a spus ca nu se mai dau AC gratuite pe reteta se dau asa...si ca sa fiu on topic....ele iti dau ce ceri,daca ti-ar tebui prescriptie de la medic ce faci daca nu poti ajunge la el in timp util...

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#4 2008-12-06 22:49:56

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Este vorba de contraceptia de urgenta : Postior si gama.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#5 2008-12-06 23:35:03

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

da tei, ai dreptate, insa sa zicem ca ai un contact sexual cu prezervativ, acesta se rupe, esti in perioada fertila si e 11 noaptea. normal ca mergi la facrmacie si ceri postinor, doar n-o sa stai pana a doua zi la pranz sa faci rost de prescriptie...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.